Update – Alertă cu bombă la o bancă din centrul Capitalei

In Stiri de actualitate din Romania

Un bărbat a amenințat că a pus o bombă la o bancă din centrul Capitalei, de pe Calea Victoriei. La fața locului au fost trimişi pirotehnişti ai Poliţiei Române.
“Reprezentanţii unei bănci cu sediul pe Calea Victoriei au anunţat că o persoană care şi-a exprimat anumite nemulţumiri a ameninţat cu amplasarea unui dispozitiv exploziv la acest sediu. La acest moment se acţionează în zonă, inclusiv cu participarea pirotehniştilor din cadrul IGPR”, informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR).

Traficul rutier în zonă a fost oprit, iar clădirea băncii a fost evacuată până la rezolvarea situației. Din primele informații, cel care a amenințat cu amplasarea bombei este un client nemulțumit al băncii respective.

Update – În urma cercetărilor pirotehniștilor s-a dovedit că alerta cu bombă a fost falsă pentru că nu a fost descoperit nici un dispozitiv exploziv.

You may also read!

Lanț de scandaluri de coruptie in clasa politica romaneasca

Cu doar cateva luni inainte de alegeri, PNL si PSD se confrunta cu scandaluri de coruptie care le zdruncina

Read More...

Zelenski are un rival redutabil si vrea sa scape de el: Valeri Zalujnîi

Zalujnîi este comandantul sef al armatei ucrainene si un critic al presedintelui Volodimir Zelenski. De asemenea, este un adversar

Read More...

Controale si amenzi la magazinele Selgros din toată țara

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a controlat intreg lanțul de 23 de magazine, din România, apartinând operatorului economic

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2018 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora