Update – Alertă cu bombă la o bancă din centrul Capitalei

In Stiri de actualitate din Romania

Un bărbat a amenințat că a pus o bombă la o bancă din centrul Capitalei, de pe Calea Victoriei. La fața locului au fost trimişi pirotehnişti ai Poliţiei Române.
“Reprezentanţii unei bănci cu sediul pe Calea Victoriei au anunţat că o persoană care şi-a exprimat anumite nemulţumiri a ameninţat cu amplasarea unui dispozitiv exploziv la acest sediu. La acest moment se acţionează în zonă, inclusiv cu participarea pirotehniştilor din cadrul IGPR”, informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR).

Traficul rutier în zonă a fost oprit, iar clădirea băncii a fost evacuată până la rezolvarea situației. Din primele informații, cel care a amenințat cu amplasarea bombei este un client nemulțumit al băncii respective.

Update – În urma cercetărilor pirotehniștilor s-a dovedit că alerta cu bombă a fost falsă pentru că nu a fost descoperit nici un dispozitiv exploziv.

You may also read!

Ion Iliescu vorbește despre relațiile ruso-române într-un interviu pentru Itar-Tass

Fostul președinte Ion Iliescu este de părere că normalizarea relațiilor cu Rusia va ajuta România să rezolve problemele din

Read More...

Bank of China vine în România

Bank of China, cea de a patra instituţie bancară din lume, îşi va inaugura luni, 16 decembrie, sucursala din

Read More...

Razboiul gazelor dintre Rusia-Ucraina poate duce la scumpiri in Romania

Rusia si Ucraina negociaza de multa vreme un nou acord privind tranzitul gazului rusesc spre Europa. Pana acum, fara

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2018 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora