Adriana Cotel – numita in functia de presedinte al Casei Nationale de Sanatate

In Stiri politice de ultima ora
Adriana Cotel

Adriana Cotel a fost numita in functia de presedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate de catre prim-ministrul Viorica Dancila.

Aflata pana acum in functia presedinte al Agentiei Nationale a Medicamentului si a Dispozitivelor Medicale, Adriana Cotel a fost propusa la conducerea CNAS de catre ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, decizia fiind deja publicata in Monitorul Oficial.

Initial, Viorica Dancila a emis o decizie de numire a Adrianei Cotel in functia de membru al Consiliului de Administratie si de presedinte cu rang de secretar de stat al CNAS, dar Sorina Pintea a facut propunerea de presedinte al CNAS.

Incepand cu data de 1 februarie 2018, atributiile presedintelui CNAS au fost preluate de vicepresedintele Razvan Teohari Vulcanescu, dupa ce Laurentiu Mihai a fost eliberat din functie la cerere.

Numele Adrianei Cotel este cunoscut publicului si in urma unor discutii in care a fost implicata, in urma carora a fost dezvaluita o relatie stransa intre aceasta si Darius Valcov. Se spune, insa, ca aceasta a fost consilierul premierului pe probleme economice.

Citeste si aceasta stire:  Huawei creeaza probleme intre SUA si aliati

In urma unui interviu acordat pentru politicidesanatate.ro, Adriana Cotel declara la finalul anului trecut, cu privire la trecerea din mediul privat, in cel public: “Desi am o experiență diversificată în management, acumulată pe parcursul a peste 15 ani de activitate în sectorul privat, trebuie sa marturisesc faptul ca aceasta noua provocare ma onoreaza, dar ma si motiveaza in egala masura, in primul rand prin prisma dorintei de a gasi solutia viabila pentru implementarea unei strategii adecvate pentru dezvoltarea Agentiei pe termen scurt, pe termen mediu si pe termen lung.

You may also read!

Horoscop 2020: cateva indicii despre fiecare zodie in parte

Vara a trecut, deja facem planuri de Revelion, iar sfarsitul anului ne duce, inevitabil, cu gandul la ce ne

Read More...

Ziua cea mai grea: are loc reconstituirea crimelor din casa groazei din Caracal

Prima reconstituire, luni, este pentru cumplitul caz Alexandra Macesanu (15 ani), fata disparuta acum opt saptamani si, probabil, omorata

Read More...

Proteste la salonul auto de la Frankfurt

Mii de oameni au protestat in fata complexului expozitional din Frankfurt, unde are loc celebrul salon auto. Demonstrantii cer

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2018 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora