Ambasadorul Romaniei, printre diplomatii care l-au intampinat pe Guaido

In Stiri politice de ultima ora

Liderul opozitiei din Venezuela, recunoscut drept presedinte interimar al tarii de aproximativ 50 de  state, s-a intors la Caracas, unde a fost primit ca un erou. Pe aeroportul Maiquetia, din capitala Venezuelei, scrie presa franceza, au venit sa-l primeasca pe  Juan Guaido  ambasadorii din Germania, Spania, Olanda, Franta, Portugalia si Romania. Tara noastra are la Caracas un insarcinat cu afaceri ad interim, Claudia Tusa, potrivit site-ului MAE.

Liderul socialist Nicolas Maduro, care a adus Venezuela intr-o saracie de nedescris si a instituit un regim dictatorial, nu vrea sa renunte la putere. Moscova e de partea lui.

Populatia moare de foame, e o criza cronica de alimente si medicamente, iar ajutoarele umanitare, trimise de Brazilia, au fost blocate  de Maduro. El a inchis punctele de trecere de la frontiera cu Brazilia si Columbia, pretinzand ca ajutoarele umanitare pregatesc, de fapt, o interventie militara americana, pentru a-l inlatura de la putere.

 

M.V.

You may also read!

Klaus Iohannis a fost primit de Donald Trump la Casa Albă

Preşedintele american Donald Trump l-a primit la Casa Albă pe omologul său român Klaus Iohannis pentru "a reafirma şi

Read More...

Afacerea secolului in lumea sportului: un miliardar de la Alibaba cumpara echipa Brooklyn Nets din NBA

Joseph Tsai, co-fondator al gigantului chinez de vanzari pe internet, Alibaba, avea deja 49 la suta din actiuni; de

Read More...

Dupa cel mai tragic sezon, noi reguli privind ascensiunile pe Everest

Autoritatile din Nepal au pregatit o noua lege, care limiteaza numarul alpinistilor amatori; sezonul trecut a fost cel mai

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2018 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora