British Airways nu va impune restrictii calatorilor vaccinati

In Stiri externe de ultima ora

Noul sef de la compania aeriana britanica afirma ca persoanele vaccinate trebuie lasate sa calatoreasca fara niciun fel de restrictii, iar cele nevaccinate sa nu poata urca in avion fara test COVID negativ.

Sean Doyle, numit recent director executiv la British Airways, a prezentat planul sau privind reluarea zborurilor obisnuite. Guvernul condus de Boris Johnson a anuntat ca, cel mai devreme din 17 mai, britanicii vor putea din nou sa plece in vacanta. Dar un plan concret, pentru reluarea calatoriilor in siguranta, va fi prezentat cu o luna mai devreme, iar un rol important in luarea oricarei decizii il va avea sectorul transport aerian.

Doyle a facut apel la cabinetul britanic sa se coordoneze cu guvernele din toata lumea pentru folosirea aplicatiilor digitale prin care pasagerii sa arate daca au fost vaccinati sau daca au test COVID negativ.

“Cred ca persoanele vaccinate trebuie sa poata calatori fara restrictii. Cele nevaccinate pot si ele calatori, dar numai daca au un test COVID negativ” – a declarat Doyle. Directorul British Airways crede ca, fara aplicatiile de sanatate si vaccinare, sectorul aerian nu isi va putea relua activitatea la parametrii cat mai apropiati de normal. Aplicatia digitala este singura modalitate de a preveni aglomeratia, tinand cont ca pentru verificarea unui document pe hartie va fi nevoie de 20 de minute la fiecare pasager.

Citeste si aceasta stire:  Dupa europeni, si americanii vor avea pasaport de vaccinare

Propunerea de pasaport de vaccinare va fi prezentata pe 17 martie

Comisia Europeana va prezenta propunerea sa privind certificatul de sanatate (sau certificatul verde) pe 17 martie, urmand ca dupa o saptamana liderii Uniunii Europene sa decida exact ce informatii va contine acest document si cum va fi folosit in mod concret. Uniunea Europeana se fereste sa mai foloseasca expresia “pasaport de vaccinare”. In limbajul pe care incearca sa-l impuna birocratii de la Bruxelles e preferata formula “certificat de sanatate”, intrucat se considera ca “pasaport” e un cuvant care ii duce pe oameni cu gandul la ingradiri.

Monica

You may also read!

Tentativa de asasinare a lui Trump: Secret Service isi recunoaste esecul

Directoarea Kimberly Cheatle a fost audiata de o comisie din Congres, la cererea republicanilor, care vor lamuriri legate de

Read More...

Esec total: Kamala Harris a incercat sa-i convinga pe sponsori sa reia platile

O video-conferinta, la care vicepresedintele SUA, Kamala Harris, a incercat sa-i convinga pe marii donatori ai partidului Democrat sa

Read More...

Numaratoarea inversa pentru Jocurile Olimpice de Vara de la Paris

Instalarea sportivilor în satul olimpic, ultimele pregătiri pe malurile Senei, începerea reuniunii Comitetului Executiv al CIO: familia olimpică se

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2024 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora. Termeni si conditii | Despre noi | Contact | office [@] newsin.ro