China a început să cumpere, brusc, teste PCR cu 6 luni înainte de confirmarea primului caz de Covid-19 în Wuhan

In Stiri externe de ultima ora

Oficialii din Wuhan și provincia Hubei au început să achiziționeze, brusc încă din luna mai 2019, cu jumătate de an înainte ca China să raporteze oficial primul caz de COVID-19, teste PCR, potrivit unui raport recent, publicat de Wion News.

Raportul este intitulat „Achiziții pentru o pandemie” și demonstrează că autoritățile din Hubei, provincie a cărei capitală este orașul Wuhan, au cheltuit în jur de 67.4 milioane de yuani (aproximativ 10,5 milioane de dolari) pe teste PCR în 2019, aproape dublu decât în 2018, numărul de achiziții începând să crească încă din luna mai.

Documentul a fost întocmit în urma colectării și analizării datelor unui site care monitorizează informațiile despre licitații publice din China.

Echipa de analiști care a realizat raportul este alcătuită din foști oficiali din agențiile de securitate ale Statelor Unite, Marii Britanii, Australiei și ale altor țări, punând sub semnul întrebării versiunea oficială a Chinei cu privire la izbucnirea pandemiei, un subiect care a alimentat tensiunile dintre Beijing și Washington.

Citeste si aceasta stire:  Nicio dovada ca Trump ar fi colaborat cu rusii

Testele au devenit foarte căutate

Testele PCR sunt folosite pentru a depista prezența unei anumite secvențe genetice într-o mostră și sunt folosite și pentru identificarea altor patogeni, nu doar a COVID-19.

Raportul sugerează însă că creșterea neobișnuită a numărului de achiziții arată că autoritățile chineze știau că o nouă boală se răspândește în Wuhan și în zonele din jurul capitalei provinciei Hubei.

Numărul de comenzi plasate de universitățile din această provincie s-au dublat, cele realizate de Centrul Chinez pentru Controlarea și Prevenirea Bolilor au crescut de 5 ori și cele plasate de agențiile de testare a animalelor au crescut de 10 ori.

Însă în același timp achizițiile realizate de spitale au scăzut cu peste 10%.

Datele privind achizițiile lunare de teste PCR arată o creștere vertiginoasă a numărului acestora în luna mai, în special din partea CDC-ului chinez și a armatei acestei țări.

You may also read!

stilouri

Instrumente de scris utile în penarul oricărui elev

Fie că învață online ori că merge la școală, micuțul tău are nevoie de anumite instrumente de scris cu

Read More...
cititor de coduri

Cum alegi un cititor de coduri de bare pentru magazinul tău

Cititorul de coduri de bare este o piesă cheie în domeniul retail sau vânzare cu amănuntul. Deși cel mai

Read More...

O statuie a Regelui Mihai, amplasată în Sinaia cu ocazia împlinirii a 100 de ani de la nașterea ultimului rege al României

Statuia Regelui Mihai I va fi dezvelită la Sinaia în data de 25 octombrie, la împlinirea la o sută

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2018 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora