Hamas are birouri, centre de comanda si munitie in interiorul spitalelor si sub spitale

In Stiri externe de ultima ora

Teroristii Hamas au centre de comanda, depozite de munitie si aparatura diversa in interiorul spitalelor si in subteran, dedesubtul spitalelor din Fasia Gaza. Scopul este de a preveni atacurile armatei israeliene.

Presa scrie de ani de zile ca teroristii Hamas au ascuns arme si munitie inclusiv in scoli si biserici, nu doar in spitale si folosesc civilii ca scuturi umane. Au in cladiri cu multi civili, chiar si in blocuri de locuit, propriile ascunzatori, precum si centre operationale. Asta pentru a impiedica atacurile israeliene.

Analistii afirma ca liderii Hamas si persoanele importante din conducerea gruparii prefera sa poarte discutii in salile de radiologie, intrucat, din cauza protectiei cu care sunt inveliti peretii, convorbirile nu pot fi interceptate si nici prezenta umana nu poate fi detectata.

Purtatorul de cuvant al armatei israeliene a prezentat presei imagini (vezi foto) cu unul dintre cele  mai mari spitale din Gaza, Al Shifa, unde in subteran, pe mai multe niveluri, se afla centre de comanda si birouri Hamas. „De aici se da comanda atacurilor cu rachete. Teroristii Hamas opereaza in interiorul si dedesubtul spitalului Shifa, printr-o retea de tuneluri. In aceste tuneluri se intra inclusiv din saloane. Practic, din unele saloane se poate ajunge in tunelurile terorii” – a declarat Daniel Hagari, purtator de cuvant al Tsahal, armata israeliana.

Citeste si aceasta stire:  O pisică, testată pozitiv pentru coronavirus, în Spania

Imediat dupa atacul Hamas din 7 octombrie, sute de teroristi s-au adapostit in subteranele spitaluilui Al Shifa. „Hamas nu pune in pericol doar viata civililor israelieni, ci exploateaza si civili nevinovati din Gaza, folosindu-i ca scuturi umane” – precizeaza Hagari.

Monica

You may also read!

Hackerii chinezi, sustinuti de guvernul de la Beijing, au “infestat” companii americane majore

Hackeri chinezi avand legaturi cu regimul de la Beijing “si-au facut culcus” in companii critice de infrastructura din SUA

Read More...

Israelul va raspunde Iranului cand si cum va considera necesar – ministrul de externe israelian

Benny Gantz, ministru de externe al Israelului si membru in cabinetul de razboi, a declarat ca statul evreu va

Read More...

O specie periculoasa de furnici invadeaza Franta

Tapinoma Magnum, o specie de furnica mediteraneana periculoasa, fiind rezistenta la insecticide, e tot mai prezenta in Franta.Aceasta specie

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2024 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora. Termeni si conditii | Despre noi | Contact | office [@] newsin.ro