Jucați în mod responsabil la pariuri sportive

In Stiri din sport de ultima ora
newsin

Lumea pariurilor sportive, ce a luat o mare amploare în ultima perioadă, are niște reguli bine stabilite, care trebuie respectate cu sfințenie.

“Nu paria mai mulți bani decât îți permiți să pierzi” este una dintre aceste reguli de căpătâi ale pariorilor. Sigur ați auzit această sintagmă printre cei ce joacă la case de pariuri online sau offline.

Acest îndemn nu este defel o lozincă, el conține un mare adevăr care a rezistat testului timpului și a devenit o profesiune de credință pentru pariori. O altă axiomă pentru această activitate este aceea că pariurile sportive trebuie să rămână la statutul de pasiune în viața pariorilor.

Așa cum ne spun specialiștii în educație financiară și finanțe personale, pentru pasiuni și distracție trebuie să alocăm maximum 10% din suma de bani pe care o câștigăm lunar.

Respectând acest principiu simplu, deja am setat un nivel de siguranță de la care este necesar să nu ne abatem sub niciun pretext.

Se știe că pariurile sportive presupun asumarea de către fiecare jucător a riscului de a pierde sumele de bani pariate.

Citeste si aceasta stire:  Sorina Cirstea si Irina Begu - invinse in sferturile WTA de la Budapesta

Parierea impulsivă, necontrolată, pentru recuperarea eventualelor pierderi și depășirea acelui buget lunar despre care am amintit pot crea probleme nedorite, care se pot amplifica odată cu trecerea timpului.

Cel mai important lucru pentru pariori este să rămână sănătoși din punct de vedere financiar, fizic și mental. Daca se pierd aceste atribute vitale, dacă pierd controlul, e timpul să se oprească, să uite de orgoliu si să ceară sprijin, ajutor.

Dependența de pariuri este cu seriozitate tratată în întreaga lume. Site-ul international Gambling Therapy disponibil și in limba română, oferă consultații confidențiale oferite de specialiști în domeniul psihologiei.

În România, site-ul  Joc Responsabil este un loc unde pariorii cu probleme de dependență pot cere sprijin.. Numărul de Telverde 0800.800.099 asigură legătura cu un specialist care oferă consiliere gratuită.

Testul special, aflat la îndemâna tuturor pe site și completat cu deplină onestitate, poate da oricărui parior care îl face, indicii precise despre existența sau nu a dependenței.

Citeste si aceasta stire:  Perchezitii in lumea fotbalului din Germania

Dacă aceasta se confirmă, se pot obține până la cinci ședințe gratuite de evaluare și consiliere la una din locatiile special dedicate din București (cu două sedii), Cluj-Napoca, Constanța, Craiova sau Iași.

După cum se vede, există soluții pentru astfel de probleme. Dar până să ajungem acolo, haideți să jucăm moderat la pariuri, cu disciplină, cu responsabilitate, în limitele bugetului stabilit la începutul fiecărei luni.

Cu alte cuvinte, pasiunea pariurilor sportive trebuie încadrată între niște limite financiare și mentale fixe, care să nu afecteze nicicum traiul zilnic al pariorilor și al familiilor lor.

Vă invit, așadar, să vă fie frică, adică să fiți prudenți, să ramâneți cu capul pe umeri, și să jucați cu luciditate la pariuri sportive.

***

Legalbet.ro (site licentiat ONJN, conform Deciziei nr. 1067/23.06.2016) incurajeaza parierea responsabila. Promovam parierea ca pe o activitate pur recreativa si nu ca pe o sursa de venit. Site-ul este strict interzis minorilor.

You may also read!

Boli asemănătoare Covid-19 circulau deja în Wuhan, la Institutul de Virusologie, în toamna lui 2019

Şeful diplomaţiei americane Mike Pompeo a acuzat din nou vineri China că ascunde adevărul cu privire la adevărata origine

Read More...

Irlanda cere test COVID negativ la intrarea in tara

Guvernul irlandez a anuntat noile conditii de intrare pe teritoriul tarii, in contextul pandemiei COVID-19. Ele intra in vigoare

Read More...

Românii pot plăti cu criptomonede în magazine

Românii pot achita cumpărăturile cu criptomonede chiar la casa de marcat în magazinele care utilizează platforma software SmartCash RMS. Este

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2018 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora