Klaus Iohannis: Justiţia a ajuns în situaţia în care este acum din vina PSD

In Stiri de actualitate din Romania

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat a avut, vineri, consultări la Palatul Cotroceni și cu reprezentanții PSD. Social democrații au încercat să îi facă o surpriză șefului statului au au adus doi deținuți politici la consultări, alături de deputatul PSD Eugen Nicolicea. Până la urmă, președintele l-a evitat pe reprezentantul social democrat și a rămas la discuții cu cei doi deținuți politici. În opinia președintelui, Justiţia a ajuns în situaţia de acum din vina Partidului Social Democrat şi a precizat că România va avea referendum pe data de 26 mai.

“După părerea mea, Justiţia a ajuns în situaţia în care este acum din vina PSD. PSD este vinovat că despre Justiţie se discută foarte mult în termeni de îngrijorare şi preocupare. Românii se tem că PSD va subjuga politic Justiţia română. (…) Este nevoie de referendum şi vom avea referendum pe 26 mai”, a afirmat Klaus Iohannis.

You may also read!

Ion Iliescu vorbește despre relațiile ruso-române într-un interviu pentru Itar-Tass

Fostul președinte Ion Iliescu este de părere că normalizarea relațiilor cu Rusia va ajuta România să rezolve problemele din

Read More...

Bank of China vine în România

Bank of China, cea de a patra instituţie bancară din lume, îşi va inaugura luni, 16 decembrie, sucursala din

Read More...

Razboiul gazelor dintre Rusia-Ucraina poate duce la scumpiri in Romania

Rusia si Ucraina negociaza de multa vreme un nou acord privind tranzitul gazului rusesc spre Europa. Pana acum, fara

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2018 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora