Noi minciuni din timpul vaccinarii – firma Pfizer data in judecata de procuratura din Texas

In Stiri externe de ultima ora

Compania Pfizer a fost data in judecata de Procurorul-General al Statului Texas, Ken Paxton. Acesta acuza firma Pfizer ca a mintit in legatura cu eficacitatea vaccinului COVID-19.

Potrivit plangerii depuse de Procurorul-General din Texas (vezi foto), la sfarsitul lui 2020, Pfizer se lauda ca vaccinul e 95 la suta eficient impotriva COVID, iar americanilor li s-a indus ideea gresita ca, daca se vaccineaza, se va incheia pandemia. „Dar pandemia nu s-a incheiat, ba chiar in 2021, desi exista vaccinul, au murit de COVID mai multi oameni decat in 2020. Rapoarte oficiale guvernamentale arata ca in unele zone au murit de COVID mai multi vaccinati, decat pacienti nevaccinati” – se arata in introducerea plangerii.

Procurorul-general al statului Texas acuza Pfizer ca a indus publicul in eroare si ca stia, din start, ca eficacitatea vaccinului e de sub 1 la suta. Iata in continuare, pasaje relevante din plangerea de 54 de pagini depusa de procuratura statului Texas impotriva Pfizer.

Citeste si aceasta stire:  Joe Biden s-a recules la sicriul reginei Elisabeta

„Pentru a preveni o singura imbolnavire, Pfizer a vaccinat 119 persoane. Pfizer a indus publicul in eroare in legatura cu durata protectiei. Chiar autoritatile federale americane – FDA – au recunoscut ca nu stiu ce protectie va oferi vaccinul dupa 2 luni de la administrare, tinand cont ca testele s-au facut doar pentru o perioada de 2 luni. In mod deliberat, Pfizer a creat falsa impresie ca vaccinul ofera o protectie indelungata si a ascuns informatii privind disparitia foarte rapida a oricarei protectii. Si in legatura cu transmiterea virusului dupa vaccinare Pfizer s-a comportat manipulator. Desi FDA afirmase ca e nevoie de informatii suplimentare privind blocarea transmisiei de catre vaccin, Pfizer a intretinut o campanie de infricosare a opiniei publice, insinuand ca americanii trebuie sa se vaccineze ca sa-si protejeze familiile de COVID. O alta inducere in eroare e legata de protectia impotriva variantelor. Pfizer a sustinut sus si tare ca serul e foarte, foarte eficient impotriva variantei Delta, in timp ce datele aratau ca, in realitate, eficienta a fost deosebit de scazuta.  

Monica

You may also read!

Lanț de scandaluri de coruptie in clasa politica romaneasca

Cu doar cateva luni inainte de alegeri, PNL si PSD se confrunta cu scandaluri de coruptie care le zdruncina

Read More...

Zelenski are un rival redutabil si vrea sa scape de el: Valeri Zalujnîi

Zalujnîi este comandantul sef al armatei ucrainene si un critic al presedintelui Volodimir Zelenski. De asemenea, este un adversar

Read More...

Controale si amenzi la magazinele Selgros din toată țara

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a controlat intreg lanțul de 23 de magazine, din România, apartinând operatorului economic

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2018 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora