Restrictii la benzinariile din Ungaria

In Stiri auto de ultima ora

Cele mai mari benzinarii din Ungaria, dar si cele mici au introdus restrictii la vanzarea de combustibil. Explicatia este ca sunt probleme in lantul de aprovizionare.

Shell, care are in Ungaria unul dintre cele mai mari lanturi de benzinarii, a anuntat introducerea de restrictii. In prezent, un client poate alimenta numai de 48, 9 euro (20.000 de forinti), iar in cazul motorinei limita este de 122,23 euro (50.000 de forinti).

Potrivit presei maghiare, Shell a explicat ca, in ultimele zile, livrarile de combustibil angro s-au redus. Asa-numitele benzinarii prioritare, de pe autostrazi si sosele nationale si internationale, nu vor trebui sa aplice aceste restrictii.

Si benzinariile mici impun restrictii

MOL, compania nationala petroliera a Ungariei, a informat benzinariile mici ca urmeaza o reducere a livrarilor. Sunt afectate 400-500 de benzinarii din toata tara. De maine, luni, 28 noiembrie, acestea vor primi mai putin combustibil, iar unele deloc. Presedintele Asociatiei Benzinarilor Independenti atrage atentia ca 5.000 de oameni vor ramane pe drumuri, intrucat micile benzinarii nu vor mai putea tine toti angajatii. De regula, la benzinariile mici lucreaza 8-9 persoane.

Citeste si aceasta stire:  Meleșcanu va fi schimbat de la șefia Senatului

“Reducerea livrarilor e o masura temporara” – precizeaza MOL. Compania petroliera nationala a Ungariei a explicat ca faptul ca pretul e plafonat (480 forinti/litru) cererea e, in continuare mare, in Ungaria. Pentru a putea alimenta cat mai multe benzinarii, din toata Ungaria, MOL introduce aceste restrictii. Unele benzinarii mici au restrictionat vanzarile la un litru de combustibil pe zi pe masina, la pretul subventionat, pentru restul fiind preturi mai mari.

Monica

 

You may also read!

Cine este romanul acuzat de tradare si spionaj pentru ruși?

Potrivit hotararii emise de Curtea de Apel Bucuresti,  sectia a II-a penala – document consultat de Newsin – se

Read More...

Bătaie în Parlamentul României

Dan Vilceanu (neafiliat) si Florin Roman (PNL) s-au incaierat pe holurile legislativului. Florin Roman sustine ca Vilceanu e cel

Read More...

Mai multe asociații de consumatori depun plângeri împotriva site-ului Temu

O federație europeană a asociațiilor de consumatori critică site-ul de cumpărături pentru interfața sa înșelătoare.Organizația Europeană a Consumatorilor (BEUC),

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2024 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora. Termeni si conditii | Despre noi | Contact | office [@] newsin.ro