Revolutie in Venezuela

In Stiri externe de ultima ora

Satui de socialismul lui Nicolas Maduro, oamenii au iesit in strada in capitala tarii, Caracas. 53 de state democratice, intre care si Romania, il sustin pe liderul opozitiei, Juan Guaido, si fac apel la o tranzitie pasnica.

Maduro, sustinut de Rusia, China, Turcia, Iran si Cuba, a scos blindatele in strada pentru a opri multimea de protestatari. Un vehicul blindat a lovit un grup de manifestanti (foto). Guaido a cerut armatei sa treaca alaturi de popor si sa nu mai sustina regimul dictatorial al lui Maduro. Se pare ca cei de la varful armatei ii sunt, in continuare, loiali lui Maduro, insa in esaloanele inferioare o serie de comandanti l-ar sprijini pe Guaido. Pe strazile capitalei s-au auzit impuscaturi iar tot orasul e invaluit in fumul de la gazele lacrimogene.

Maduro a restrictionat internetul

De cateva ore, informatiile din Venezuela vin greu si sunt dificil de verificat, intrucat Maduro a restrictionat accesul la internet, astfel incat in strainatate sa nu se afle amploarea protestelor, iar venezuelenii sa nu fie informati despre reactiile de condamnare a regimului Maduro in multe capitale ale lumii.

Citeste si aceasta stire:  Chinezii au izolat orașul Wuhan, de teama extinderii virusului ucigaș

Saracia lucie in care traiesc oamenii

Unul dintre cei mai mari exportatori de petrol si avand cele mai mari rezerve de titei din lume, Venezuela a ajuns intr-o stare de mizerie de nedescris dupa 20 de ani de regim socialist si coruptie politica la cel mai inalt nivel.

Monica

 

You may also read!

Comemorarea masacrului din Piața Tienanmen, interzisă în premieră în Hong Kong

Comemorarea anuală din Hong Kong a represiunii din Piaţa Tiananmen nu a fost autorizată de poliţie pentru prima dată

Read More...

Jurnalista Daphne Caruana Galizia, ucisă la comanda ministrului Economiei din Malta

Un fost ministru maltez i-a achitat 350.000 de euro unui ucigaş plătit acuzat de asasinarea fostei jurnaliste Daphne Caruana

Read More...

Ministrul francez al economiei il contrazice pe Ludovic Orban

Ministrul francez al economiei confirma ca proiectele de dezvoltare ale Renault in mai multe tari, intre care si Romania,

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2018 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora