Val de critici dupa ce Theodor Andrei a castigat Selectia Nationala Eurovision 2023

In Stiri mondene de ultima ora

Artistul va reprezenta Romania la Eurovision Song Contest 2023 cu piesa “D.G.T. (Off and on)”. Castigatorul a fost ales exclusiv prin votul publicului. Dar sunt nenumarate critici pe retele de socializare.

Publicul a votat telefonic si online. TVR anunta ca “publicul a decis: Theodor Andrei va reprezenta Romania la Eurovision Song Contest, organizat la Liverpool, Marea Britanie.” Insa absolut pe toate platformele de socializare si in spatiul onle curg criticile si ironiile la adresa artistului, complet necunoscut si, cred unii, total neconvingator. Melodia nu are ritm, e complet anosta, Theodor Andrei pare un puber intarziat, iar coregrafia e de un gust indoielnic, cu dansatoare in costume potrivite mai degraba pentru un spectacol de cabaret. Nu doar publicul e intr-o proportie covarsitoare uluit de alegerea lui Theodor Andrei, ci si specialistii. Adevaratii realizatori de emisiuni muzicale sau specialistii in muzica spun ca alegerea e reteta sigura catre dezastru.

De asemenea, mai multi jurnalisti atrag atentia asupra organizarii proastei a finalei nationale, prestatia penibila prezentatorilor, cu nenumarate balbe si informatii inexacte.

Citeste si aceasta stire:  Madonna linge apa din bolul cainelui, fanii sunt socati si dezgustati

De altfel, site-urile de predictii si pariuri pentru Eurovision dau Romania pe penultimul loc in acest moment. Theodor Andrei are 18 ani si a compus peste 1000 de melodii. A participat la concursuri destul de putin cunoscute, in Romania.

Eurovision Song Contest 2023 se va desfasura in Marea Britanie, la Liverpool, cu semifinalele pe 9 si 11 mai si finala pe 13 mai 2022. Romania va intra in concurs joi, 11 mai, in prima parte din a doua semifinala. Castigatoarea de anul trecut este Ucraina, insa nu poate gazdui marele concurs musical, din cauza razboiului. Conducerea Eurovision a decis organizarea in regat.

Monica

 

 

You may also read!

Hackerii chinezi, sustinuti de guvernul de la Beijing, au “infestat” companii americane majore

Hackeri chinezi avand legaturi cu regimul de la Beijing “si-au facut culcus” in companii critice de infrastructura din SUA

Read More...

Israelul va raspunde Iranului cand si cum va considera necesar – ministrul de externe israelian

Benny Gantz, ministru de externe al Israelului si membru in cabinetul de razboi, a declarat ca statul evreu va

Read More...

O specie periculoasa de furnici invadeaza Franta

Tapinoma Magnum, o specie de furnica mediteraneana periculoasa, fiind rezistenta la insecticide, e tot mai prezenta in Franta.Aceasta specie

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2024 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora. Termeni si conditii | Despre noi | Contact | office [@] newsin.ro