5 locuri in Bucuresti care merita vazute

In Stiri din turism de ultima ora
hb-newsin

Bucuresti – acel oras al Romaniei in care locuiesc peste 1 milion de oameni, in care vin anual la studii mii de absolventi de liceu din toata tara si in care principala problema este traficul rutier. Este un oras al contradictiilor, in care sigur veti gasi un loc preferat indiferent ce va place si indiferent ce obiceiuri aveti. Daca inca nu l-ati vizitat si aveti de gand sa o faceti, va va fi utila aplicatia harta Bucuresti strazi, cu care veti putea strabate orasul dintr-un capat in altul fara sa va rataciti si fara sa omiteti vreun obiectiv turistic important.

Probabil aveti deja in minte o lista cu cateva cladiri sau locuri pe care vreti sa le vizitati cand ajungeti in Bucuresti. Daca nu aveti sau daca vreti sa va extindeti lista, va recomandam 5 locuri care merita vazute atunci cand veniti in acest oras. Desigur, aceste locuri sunt recomandate si pentru cei care locuiesc deja in Bucuresti, dar inca nu au avut timp sa cunoasca orasul asa cum ar merita.

Citeste si aceasta stire:  Presa engleza scrie la superlativ despre Baile Herculane

5 locuri de vazut in Bucuresti

  • 1. Insula de pe Lacul Morii. Lacul Morii este cel mai mare lac din Bucuresti, se afla in zona Crangasi si este un loc preferat mai ales vara atat de romantici, cat si de sportivi. Va puteti plimba kilometri in sir pe marginea lacului si puteti admira apusul stand pe o banca sau chiar pe iarba. Sau, puteti alerga pe marginea lacului, asa cum multi oameni fac in serile de vara. Ca sa ajungeti in apropierea insulei, veti avea destul de mult de mers, dar este un loc numai bun pentru liniste si relaxare.
  • 2. Parcul IOR se afla in zona Dristor si este un parc urias unde ai la dispozitie mai multe activitati: te poti plimba cu hidrobicicleta pe lac sau cu bicicleta pe pistele amenajate, poti sta pe iarba, poti admira ratustele de pe lac. Ai si un mall in apropiere in caz vrei sa faci si cumparaturi Daca nu stii prea bine zona, te poti folosi de harta metrou ca sa ajungi la acest parc.
  • 3. Caru cu Bere este o berarie celebra in Bucuresti care merita vizitata pentru designul interior deosebit si autentic. Daca intrati aici, veti avea impresia ca va aflati intr-un secol trecut. Beraria e compusa din doua corpuri care comunica intre ele prin scari de stejar. Interiorul este decorat in stil gotic, cu balustrade, scaune si decoratiuni din lemn.
  • 4. Palatul CEC este o cladire impozanta situata pe Calea Victoriei, in arhitectura careia se afla elemente frantuzesti. Palatul are o cupola formata din sticla si metal si atrage atentia in primul rand prin arhitectura exterioara deosebita.
  • 5. Palatul Mogosoaia – desi se afla in afara orasului, este un loc care trebuie vazut pentru ca este deosebit ca peisaj si prin stilul arhitectural, cel brancovenesc. Palatul in sine atrage privirile prin dimensiuni si estetica, dar, in spatele lui, se afla un minunat lac si numeroase flori care creeaza un cadru deosebit de relaxant, perfect pentru o zi de odihna in natura.
Citeste si aceasta stire:  Top 3 locuri de neratat pentru oricine este interesat de vacante in Eforie Nord

You may also read!

Israelul va raspunde Iranului cand si cum va considera necesar – ministrul de externe israelian

Benny Gantz, ministru de externe al Israelului si membru in cabinetul de razboi, a declarat ca statul evreu va

Read More...

O specie periculoasa de furnici invadeaza Franta

Tapinoma Magnum, o specie de furnica mediteraneana periculoasa, fiind rezistenta la insecticide, e tot mai prezenta in Franta.Aceasta specie

Read More...

„Regele nu moare”, un album foto dedicat cuplului de actori Victor Rebengiuc si Mariana Mihut

Albumul foto „Regele nu moare”, dedicat actorilor Victor Rebengiuc si Mariana Mihut, va fi lansat oficial spre sfarsitul lunii

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2024 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora. Termeni si conditii | Despre noi | Contact | office [@] newsin.ro