Alain Delon, recompensat cu Palme d’Or pentru intreaga cariera

In Stiri culturale de ultima ora

Actorul in varsta de 83 de ani, considerat ani la rand simbolul frumusetii masculine, a primit Palme d’Or onorific pentru cele peste 6 decenii de cariera cinematografica.

Alain Delon a fost primit cu apalauze furtunoase la Cannes si ovationat minute in sir, la ceremonia speciala, organizata in cadrul festivalului de film de pe riviera franceza.

“Sunt sigur de un lucru. Daca e ceva de care sa fiu mandru,  sunt doar de cariera mea. Iar acest Palme d’Or mi s-a acordat pentru cariera mea, pentru nimic altceva, si de aceea sunt fericit, incantat, multumit” – a  spus Delon, vizibil emotionat, in momentul in care a primit distinctia chiar de la fiica sa, actrita Anouchka Delon.

Palme d’Or onorific, pe fondul criticilor din toata lumea

Alain Delon si-a declarat de-alungul timpului simpatia pentru politicianul de extrema dreapta Jean-Marie Le Pen, a recunoscut ca a palmuit femei si a spus ferm ca nu are nimic cu casatoriile intre persoane de acelasi sex, dar se opune adoptiilor facute de cupluri homosexuale.  In momentul in care s-a anuntat ca la Cannes legendarul actor va primi marele premiu pentru intreaga cariera, militantii de diverse orientari din toata lumea s-au mobilizat intr-o campanie anti-Delon. Au circulat mai multe petitii online, cu zeci de mii de semnaturi, pentru a nu i se acorda premiul. Dar organizatorii Festivalului de la Cannes nu s-au lasat impresionati : “Delon nu e perfect,  dar trebuie sa ii recunoastem meritele artistice” . 

Monica

You may also read!

Hackerii chinezi, sustinuti de guvernul de la Beijing, au “infestat” companii americane majore

Hackeri chinezi avand legaturi cu regimul de la Beijing “si-au facut culcus” in companii critice de infrastructura din SUA

Read More...

Israelul va raspunde Iranului cand si cum va considera necesar – ministrul de externe israelian

Benny Gantz, ministru de externe al Israelului si membru in cabinetul de razboi, a declarat ca statul evreu va

Read More...

O specie periculoasa de furnici invadeaza Franta

Tapinoma Magnum, o specie de furnica mediteraneana periculoasa, fiind rezistenta la insecticide, e tot mai prezenta in Franta.Aceasta specie

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2024 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora. Termeni si conditii | Despre noi | Contact | office [@] newsin.ro