Alain Delon, recompensat cu Palme d’Or pentru intreaga cariera

In Stiri culturale de ultima ora

Actorul in varsta de 83 de ani, considerat ani la rand simbolul frumusetii masculine, a primit Palme d’Or onorific pentru cele peste 6 decenii de cariera cinematografica.

Alain Delon a fost primit cu apalauze furtunoase la Cannes si ovationat minute in sir, la ceremonia speciala, organizata in cadrul festivalului de film de pe riviera franceza.

“Sunt sigur de un lucru. Daca e ceva de care sa fiu mandru,  sunt doar de cariera mea. Iar acest Palme d’Or mi s-a acordat pentru cariera mea, pentru nimic altceva, si de aceea sunt fericit, incantat, multumit” – a  spus Delon, vizibil emotionat, in momentul in care a primit distinctia chiar de la fiica sa, actrita Anouchka Delon.

Palme d’Or onorific, pe fondul criticilor din toata lumea

Alain Delon si-a declarat de-alungul timpului simpatia pentru politicianul de extrema dreapta Jean-Marie Le Pen, a recunoscut ca a palmuit femei si a spus ferm ca nu are nimic cu casatoriile intre persoane de acelasi sex, dar se opune adoptiilor facute de cupluri homosexuale.  In momentul in care s-a anuntat ca la Cannes legendarul actor va primi marele premiu pentru intreaga cariera, militantii de diverse orientari din toata lumea s-au mobilizat intr-o campanie anti-Delon. Au circulat mai multe petitii online, cu zeci de mii de semnaturi, pentru a nu i se acorda premiul. Dar organizatorii Festivalului de la Cannes nu s-au lasat impresionati : “Delon nu e perfect,  dar trebuie sa ii recunoastem meritele artistice” . 

Monica

You may also read!

Vasilica Dăncilă s-a semnat ”Bucătar-șef” într-un document oficial

Actuala șefă a PSD, Viorica Vasilica Dăncilă s-a semnat „bucătar-șef” la sfârșitul scrisorii în care susținea OUG 13 și

Read More...

Radarul din componența sistemului Patriot a ieșit din linia de producție

Radarul din componența primului sistem Patriot achiziționat de țara noastră a ieșit de pe linia de producție și urmează

Read More...

Șoc. Vasilica Dăncilă dezvăluie că a dat meditații la matematică.

Dezvăluire incredibilă a candidatei PSD la Președinția României, Vasilica Dăncilă. Preşedintele PSD a declarat la postul național de televiziune

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2018 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora