Alke ATX330E – un vehicul utilitar electric pe care te poți baza pe drumurile off road greu de accesat

In Stiri auto de ultima ora
image001

Producătorul Alke este un jucător renumit în industria de vehicule electrice, operând în mai multe sectoare (turism, logistică, industrie, agricultură, sectorul public etc.). Toate vehiculele cu zero emisii construite de compania italiană cu o vastă experiență, de peste 25 de ani în domeniu, se caracterizează prin calitate, inovație și performanță. Gama de vehicule electrice cu specific utilitar este foarte diversificată și include de la vehicule cu o mare capacitate de încărcare, cu 2 și cu 4 locuri, până la mini pick-uri și până la modelele ATX330E. Acestea din urma au fost special concepute pentru rularea pe trasee off road. Ele se remarcă printr-un design robust, sunt rezistente și oferă puterea necesară pentru a simplifica și rezolva cele mai solicitante sarcini de muncă pe terenurile dificile. În același timp, generația de vehicule electrice utilitare Alke ATX dovedește o agilitate deosebită în cadrul aplicațiilor urbane diferite. Vă așteptăm la ATVRom Arad cu o ofertă diversificată de vehicule off road, precum și cu cele mai noi echipamente de protecție.

Citeste si aceasta stire:  Care este cea mai fiabilă mașină uzată de lux?

Există o serie de motive pentru care merită să investiți într-un vehicul electric off road ATX330E. Printre cele mai semnificative, notăm capacitatea de până la 1.575 kg (se situează în top pe segmentul din care face parte) și negocierea pantei 35% (în top pe segmentul său). Alke ATX330E beneficiază de o construcție puternică creată din elemente mecanice inspirate de la vehiculele militare și este complet pregătit pentru a îndeplini cerințe diverse în cadrul aplicațiilor off-road și on-road.

Două beneficii majore pe care le oferă modelele ATX330E constă în flexibilitatea deosebită și capacitatea de încărcare mare. Totodată, motorizarea AC 48 V este sinonimă cu performanța crescută și cu o eficiență de nivel ridicat mulțumită tehnologiei avansate. Necesită o minimă mentenanță și costuri operaționale mici.

Vehiculul electric ATX330E oferă o capacitate de încărcare de 1575 kg și o capacitate de remorcare de 4500 kg. În plus, aduce avantajul negocierii pantei de 35% și dimensiunile mici, devenind rapid cel mai bun partener în condiții de teren dure.

Citeste si aceasta stire:  Florin Cîțu recunoaște că a condus mașina sub influența alcoolului

Spiritul off-road al lui ATX330E se conturează în zonele cu teren greu practicabil, cu misiunea principală de a oferi rezultate în cadrul unor aplicații variate: la fermă, la dezvoltarea de culturi de viță-de-vie, situri de construcție, pe terenuri deluroase, în aplicații militare. ATX330E este capabil să livreze o pilotare precisă grație suspensiei față și spate de ultimă oră, anvelopelor off-road din dotare și tracțiunii similare cu cea a vehiculelor 4×4 diesel.

image002

ATX330E este și un aliat on-road care nu vă va abandona la greu. Vehiculul din familia Alke a primit aprobare europeană pentru circulație rutieră, categoria N1. Puterea și manevrabilitatea modelelor electrice Alke ATX330E sunt completate de capacitățile de încărcare și remorcare mari, aspect care le recomandă inclusiv pentru logistică și curierat, dar și pentru aplicații în domeniul turismului sau pentru facilități sportive. În concluzie, dacă doriți un vehicul prietenos cu mediul, cu 0 emisii care să vă asigure transportul în medii off road unde vehiculele convenționale nu pot ajunge, ATX330E poate fi cea mai inspirată alegere: versatil, ușor de condus, capabil să se strecoare pe drumuri înguste și pe teren accidentat, rezistent, cu costuri de întreținere extrem de scăzute.

Citeste si aceasta stire:  Cele doua carti de care ai nevoie pentru a promova examenul auto

You may also read!

Cine este romanul acuzat de tradare si spionaj pentru ruși?

Potrivit hotararii emise de Curtea de Apel Bucuresti,  sectia a II-a penala – document consultat de Newsin – se

Read More...

Bătaie în Parlamentul României

Dan Vilceanu (neafiliat) si Florin Roman (PNL) s-au incaierat pe holurile legislativului. Florin Roman sustine ca Vilceanu e cel

Read More...

Mai multe asociații de consumatori depun plângeri împotriva site-ului Temu

O federație europeană a asociațiilor de consumatori critică site-ul de cumpărături pentru interfața sa înșelătoare.Organizația Europeană a Consumatorilor (BEUC),

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2024 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora. Termeni si conditii | Despre noi | Contact | office [@] newsin.ro