Cele mai agile snowmobile mountain din lineup-ul Polaris

In Stiri din sport de ultima ora
image001

Cele mai puternice și agile snowmobile mountain fac parte din lineup-ul Polaris. Gama de modele a constructorului american se afirmă printr-o agilitate fără egal în acest moment pe segmentul mountain. Puterea și atuurile tehnice înalte sunt punctele forte ale modelelor RMK, capabile să-și transporte pilotul în zone unde doar puțini îndrăznesc să se aventureze. Snowmobilele Polaris RMK mai aduc în plus avantajul de a fi cele mai ușoare din industrie. ATVRom Alba Iulia vă invită să descoperiți cele mai noi snowmobile mountain marca Polaris, alături de o paletă variată de echipamente de protecție pentru iubitorii sportului.

POLARIS PRO RMK MATRYX – oferă precizie de top și versatilitate superioară. Sunt disponibile două opțiuni de motoare, 650 Patriot și 850 Patriot. Acest snowmobil conceput pentru pilotare prin zăpadă adâncă și pe secțiuni tehnice și abrupte se bazează pe prima platformă RMK Matryx. Aceasta include un cockpit atent sculptat și o șa îngustă pentru a favoriza control optim, fără efort. Totul, de la sistemul de răcire centralizat și până la display-ul de 7 inch cu Ride Command, a fost gândit în cele mai mici detalii pentru a furniza cea mai bună experiență de riding.

Citeste si aceasta stire:  David Popovici a devenit campion mondial și la 100 m

RMK KHAOS MATRYX – un snowmobil Polaris de ultimă oră care vă va oferi performanță all-mountain, proiectat și fabricat la cele mai noi standarde pentru a furniza putere și manevrabilitate fără egal în zone cu zăpadă înaltă.

image002

PRO RMK MATRYX SLASH – pentru acest model care face parte din seriile Polaris Starfire sunt disponibile șase versiuni diferite, cu motorizare 850 Patriot sau Patriot Boost și cu șenile seria 7 și 8 de lungimi diferite. Suspensia RMK React pe față în combinație cu amortizoarele Walker Evans Racing Light și Walker Evans Racing Velocity facilitează confort și o pilotare lină indiferent de condiții.

Gama RMK KHAOS MATRYX include modelul 850 RMK KHAOS MATRYX 155, construit special pentru pilotare dinamică și distracție extremă.

RMK KHAOS MATRYX SLASH – acest model a câștigat reputația de cel mai bun snowmobil all-mountain (The World’s Best All-Mountain Snowmobile). Face parte din seriile exclusive SnowCheck Starfire. Cu o caroserie ușoară, un design modern și multiple opțiuni de motorizare Patriot, noul RMK KHAOS Matryx Slash

Citeste si aceasta stire:  Fără bere la Mondialul din Qatar

image003

Polaris PRO RMK AXYS – gama include patru modele cu lungimi de șenile diferite și se caracterizează prin manevrabilitate și agilitate de mare precizie.

Pentru gama Polaris RMK KHAOS AXYS sunt disponibile tot patru modele de snowmobile.

image004

RMK EVO – despre acest snowmobil se poate spune că este cea mai nouă adiție în lineup, un model dedicat piloților la început de drum. Beneficiază de ergonomie compactă

600 RMK 144 – se bazează pe motorul 600 Cleanfire, oferă manevrabilitate prin zăpadă adâncă, un răspuns instant la comenzi, pornire ușoară, o abordare cu încredere a provocărilor întâlnite pe traseu. Se bazează pe platforma AXYS și preia atitudinea sportivă a modelelor de capacitate mai mare.

Snowmobilele mountain cu ADN RMK sunt, în concluzie, o alegere inspirată pentru pasionații de ture pe munte și, indiferent de modelul pe care îl preferați, vă veți bucura de o experiență de riding la cote maxime de adrenalină, de distracție și de performanță.

Citeste si aceasta stire:  S-a suspendat Campionatul European de fotbal 2020

You may also read!

Ștefan Radu s-a retras de la Lazio

Fundaşul român Ştefan Radu a pus capăt carierei sale fotbalistice duminică seara, la finalul meciului câştigat pe teren propriu

Read More...

Cateva tari UE, printre care si Romania, au obiectii legate de normele Euro 7

Opt tari, intre ele si Romania, au rezerve privind introducerea normelor Euro 7; ele argumenteaza ca raportul cost-beneficii nu

Read More...

OMS ar putea impune carantina si pasapoartele de vaccinare in Romania

La Geneva se discuta in aceste zile noul Tratat/Acord Pandemic; ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila, a participat la sesiunea de

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2018 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora