Ambasada Danemarcei a postat o “săgeată” la adresa lui Dragnea, pe Facebook.

In Stiri de actualitate din Romania

Mesaj cu subânșeles postat pe Facebook de Ambasada Danemarcei în România.

Casual Friday

– Care-i prognoza?
– Va fi o duminică fierbinte.
– Şi după?
– Posibil să fie mai răcoare.

Așa cum era de așteptat, mesajul se referă la duminica fierbinte din data de 26 mai, când în România au loc alegerile pentru parlamentul European dar și referendumul pe Justiție convocat de președintele Klaus Iohannis. Iar a doua zi după alegeri și referendum este posibil să fie ”răcoare” pentru președintele PSD Liviu Dragnea, pentru că Înalta Curte de Casație și Justiție este așteptată să se pronunțe definitiv în cazul condamnării acestuia la trei ani și jumătate de închisoare în doarul angajărilor fictive de la Agenția de Protecția Copilului Teleorman, pe vremea când Dragnea era prefectul județului.

Ambasada Danemarcei este printre reprezentanțele diplomatice de la București care trimit ”săgeți” către liderii PSD și guvern. Luna trecută, Ambasada Danemarcei și alte 11 reprezentanțe diplomatice de la București au transmis o scrisoare comună în care au cerut Guvernului Viorica Dăncilă să nu efectueze modificările la Codul Penal pentru că acestea ar slăbi Statul de drept și capacitatea țării noastre de a lupta împotriva corupției. Cele 12 state care au semnat scrisoarea respectivă s-au declarat profund îngrijorate de integritatea sistemului judiciar din România, care, în opinia lor, a fost ”zdruncinat de modificări imprevizibile ce nu întăresc eforturile României de a consolida progresul în materie de justiție”. Cele 12 state au mai subliniat că Ordonanțele de Urgență pregătite de guvern ar putea avea un impact negativ asupra independenței justiției, ceea ce ar slăbi încrederea cetățenilor.

Citeste si aceasta stire:  Profit de 10 miliarde de lei pentru OMV Petrom în 2022

You may also read!

PSD-istii si PNL-istii dau inapoi si neaga faptul ca ar vrea sa puna mana pe Pilonul 2 pensii

Dupa scandalul declansat de zvonurile privind nationalizarea Pilonului 2 pensii, PSD si PNL se delimiteaza de amendamentul prin care

Read More...

Google implineste 25 de ani

Google, cel mai folosit motor de cautare din lume, implineste un sfert de secol ! Acum 25 de ani,

Read More...

Cele doua mici “mumii” ale unor presupuse fiinte non-umane au fost analizate de cercetatori

Ramasitele celor doua entitati, presupus non-umane, prezentate in parlamentul din Mexic, au fost analizate de cercetatori, iar concluzia este

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2018 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora