Ambasada Danemarcei a postat o “săgeată” la adresa lui Dragnea, pe Facebook.

In Stiri de actualitate din Romania

Mesaj cu subânșeles postat pe Facebook de Ambasada Danemarcei în România.

Casual Friday

– Care-i prognoza?
– Va fi o duminică fierbinte.
– Şi după?
– Posibil să fie mai răcoare.

Așa cum era de așteptat, mesajul se referă la duminica fierbinte din data de 26 mai, când în România au loc alegerile pentru parlamentul European dar și referendumul pe Justiție convocat de președintele Klaus Iohannis. Iar a doua zi după alegeri și referendum este posibil să fie ”răcoare” pentru președintele PSD Liviu Dragnea, pentru că Înalta Curte de Casație și Justiție este așteptată să se pronunțe definitiv în cazul condamnării acestuia la trei ani și jumătate de închisoare în doarul angajărilor fictive de la Agenția de Protecția Copilului Teleorman, pe vremea când Dragnea era prefectul județului.

Ambasada Danemarcei este printre reprezentanțele diplomatice de la București care trimit ”săgeți” către liderii PSD și guvern. Luna trecută, Ambasada Danemarcei și alte 11 reprezentanțe diplomatice de la București au transmis o scrisoare comună în care au cerut Guvernului Viorica Dăncilă să nu efectueze modificările la Codul Penal pentru că acestea ar slăbi Statul de drept și capacitatea țării noastre de a lupta împotriva corupției. Cele 12 state care au semnat scrisoarea respectivă s-au declarat profund îngrijorate de integritatea sistemului judiciar din România, care, în opinia lor, a fost ”zdruncinat de modificări imprevizibile ce nu întăresc eforturile României de a consolida progresul în materie de justiție”. Cele 12 state au mai subliniat că Ordonanțele de Urgență pregătite de guvern ar putea avea un impact negativ asupra independenței justiției, ceea ce ar slăbi încrederea cetățenilor.

Citeste si aceasta stire:  Papa Francisc va folosi la Iaşi un papamobil fabricat în România

You may also read!

”Pistolarul” îl țintetște pe ”Rege”” Patronul lui PAOK Salonic îl dă în judecată pe Hagi!

Supărat că Gheorghe Hagi l-a numit ”pistolar” într-un interviu, patronul campioanei Greciei, PAOK Salonic, rusul Ivan Savvidis, a anunțat

Read More...

Scandalul continuă! Românii ameninţă că nu intră pe teren la meciul cu Germania

România s-a calificat în semifinalele Campionatului European de fotbal U21, din Italia, după 0-0 cu Franţa, însă Naţionala noastră

Read More...

Egal pe teren, bătaie în tribune

România s-a calificat în semifinalele Euro U21 la fotbal, după un meci nul, 0-0, contra Franței, și, de asemenea,

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2018 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora