Ambasada Danemarcei a postat o “săgeată” la adresa lui Dragnea, pe Facebook.

In Stiri de actualitate din Romania

Mesaj cu subânșeles postat pe Facebook de Ambasada Danemarcei în România.

Casual Friday

– Care-i prognoza?
– Va fi o duminică fierbinte.
– Şi după?
– Posibil să fie mai răcoare.

Așa cum era de așteptat, mesajul se referă la duminica fierbinte din data de 26 mai, când în România au loc alegerile pentru parlamentul European dar și referendumul pe Justiție convocat de președintele Klaus Iohannis. Iar a doua zi după alegeri și referendum este posibil să fie ”răcoare” pentru președintele PSD Liviu Dragnea, pentru că Înalta Curte de Casație și Justiție este așteptată să se pronunțe definitiv în cazul condamnării acestuia la trei ani și jumătate de închisoare în doarul angajărilor fictive de la Agenția de Protecția Copilului Teleorman, pe vremea când Dragnea era prefectul județului.

Ambasada Danemarcei este printre reprezentanțele diplomatice de la București care trimit ”săgeți” către liderii PSD și guvern. Luna trecută, Ambasada Danemarcei și alte 11 reprezentanțe diplomatice de la București au transmis o scrisoare comună în care au cerut Guvernului Viorica Dăncilă să nu efectueze modificările la Codul Penal pentru că acestea ar slăbi Statul de drept și capacitatea țării noastre de a lupta împotriva corupției. Cele 12 state care au semnat scrisoarea respectivă s-au declarat profund îngrijorate de integritatea sistemului judiciar din România, care, în opinia lor, a fost ”zdruncinat de modificări imprevizibile ce nu întăresc eforturile României de a consolida progresul în materie de justiție”. Cele 12 state au mai subliniat că Ordonanțele de Urgență pregătite de guvern ar putea avea un impact negativ asupra independenței justiției, ceea ce ar slăbi încrederea cetățenilor.

Citeste si aceasta stire:  Klaus Iohannis a anunţat temele care vor fi supuse referendumului din 26 mai

You may also read!

Klaus Iohannis a fost primit de Donald Trump la Casa Albă

Preşedintele american Donald Trump l-a primit la Casa Albă pe omologul său român Klaus Iohannis pentru "a reafirma şi

Read More...

Afacerea secolului in lumea sportului: un miliardar de la Alibaba cumpara echipa Brooklyn Nets din NBA

Joseph Tsai, co-fondator al gigantului chinez de vanzari pe internet, Alibaba, avea deja 49 la suta din actiuni; de

Read More...

Dupa cel mai tragic sezon, noi reguli privind ascensiunile pe Everest

Autoritatile din Nepal au pregatit o noua lege, care limiteaza numarul alpinistilor amatori; sezonul trecut a fost cel mai

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2018 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora