Ambasada Danemarcei a postat o “săgeată” la adresa lui Dragnea, pe Facebook.

In Stiri de actualitate din Romania

Mesaj cu subânșeles postat pe Facebook de Ambasada Danemarcei în România.

Casual Friday

– Care-i prognoza?
– Va fi o duminică fierbinte.
– Şi după?
– Posibil să fie mai răcoare.

Așa cum era de așteptat, mesajul se referă la duminica fierbinte din data de 26 mai, când în România au loc alegerile pentru parlamentul European dar și referendumul pe Justiție convocat de președintele Klaus Iohannis. Iar a doua zi după alegeri și referendum este posibil să fie ”răcoare” pentru președintele PSD Liviu Dragnea, pentru că Înalta Curte de Casație și Justiție este așteptată să se pronunțe definitiv în cazul condamnării acestuia la trei ani și jumătate de închisoare în doarul angajărilor fictive de la Agenția de Protecția Copilului Teleorman, pe vremea când Dragnea era prefectul județului.

Ambasada Danemarcei este printre reprezentanțele diplomatice de la București care trimit ”săgeți” către liderii PSD și guvern. Luna trecută, Ambasada Danemarcei și alte 11 reprezentanțe diplomatice de la București au transmis o scrisoare comună în care au cerut Guvernului Viorica Dăncilă să nu efectueze modificările la Codul Penal pentru că acestea ar slăbi Statul de drept și capacitatea țării noastre de a lupta împotriva corupției. Cele 12 state care au semnat scrisoarea respectivă s-au declarat profund îngrijorate de integritatea sistemului judiciar din România, care, în opinia lor, a fost ”zdruncinat de modificări imprevizibile ce nu întăresc eforturile României de a consolida progresul în materie de justiție”. Cele 12 state au mai subliniat că Ordonanțele de Urgență pregătite de guvern ar putea avea un impact negativ asupra independenței justiției, ceea ce ar slăbi încrederea cetățenilor.

Citeste si aceasta stire:  Update: Tragedie la Spitalul Județean Piatra Neamț. 10 persoane au murit într-un incendiu

You may also read!

Lanț de scandaluri de coruptie in clasa politica romaneasca

Cu doar cateva luni inainte de alegeri, PNL si PSD se confrunta cu scandaluri de coruptie care le zdruncina

Read More...

Zelenski are un rival redutabil si vrea sa scape de el: Valeri Zalujnîi

Zalujnîi este comandantul sef al armatei ucrainene si un critic al presedintelui Volodimir Zelenski. De asemenea, este un adversar

Read More...

Controale si amenzi la magazinele Selgros din toată țara

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a controlat intreg lanțul de 23 de magazine, din România, apartinând operatorului economic

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2018 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora