Anul scolar 2019-2020 se va desfasura cu o vacanta mai putin!

In Stiri din educatie de ultima ora
Ecaterina Andronescu structura an scolar 2029-2020

Anul scolar 2019-2020 vine cu schimbari pentru copii si cadrele didactice, iar taierea unei vacante este una dintre acestea.

Cursurile pentru anul scolar 2019-2020 incep la data de 9 septembrie si se incheie la 12 iunie, urmand ca primul semestru sa se incheie in  ziua de 20 decembrie, iar cel de-al doilea semestru sa inceapa pe 13 ianuarie.

Profesorii incep anul scolar 2019-2020 in ziua de 1 septembrie si il vor incheia pe 31 august, dupa 35 de saptamani.

Copiii se vor bucura de o vacanta de 3 saptamani, cu ocazia sarbatorilor de iarna, dar va lipsi vacanta intersemestriala din luna februarie, care a fost anul acesta intre 2 si 10 februarie.

Elevii din clasa a VIII-a vor incheia cursurile la data de 5 iunie, iar cei din clasa a XII-a si a XIII-a seral si frecventa redusa vor incheia cursurile la 29 mai.

Daca semestrul I se va incheia la 20 decembrie, iar semestrul al II-lea va incepe pe 13 ianuarie si se va incheia la 12 iunie, vacanta de primavara va fi acordata intre 4 si 21 aprilie.

Citeste si aceasta stire:  Bugetul pe 2019 aduce mai multi bani la Educatie doar pe hartie

Astfel, elevii vor avea trei saptamani de vacanta pe durata iernii si alte trei saptamani pe durata primaverii, alaturi de vacanta de vara.

Copiii din clasele primare vor avea vacanta si in perioada dintre 26 octombrie – 3 noiembrie.

In perioada 7 octombrie 2019 – 20 mai 2020, pe o perioada de 5 zile lucratoare care nu se va suprapune perioadei tezelor, se va desfasura programul “Scoala altfel”.

You may also read!

Ministerul Justitiei amana interviul pentru selectia candidatilor la functia de procuror european din partea Romaniei

Ministerul Justitiei de la Bucuresti a anuntat, miercuri, ca amana organizarea interviului pentru selectarea candidatilor pentru functia de procuror

Read More...

Aproape 2.000 de pastile de Ecstasy, ascunse in cutii de detergenti, descoperite de DIICOT la Satu Mare

Captura importanta a procurorilor din cadrul DIICOT de la Biroul Teritorial Satu Mare. Oamenii legii au gasit aproape 2.000

Read More...

Partidul aflat la guvernare în Ungaria a fost eliminat din familia sa europeană

FIDESZ, formatiunea condusa de premierul Viktor Orban, aflata la putere in Ungaria, a fost suspendata din familia europeana din

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

@ 2018 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora