Anul scolar 2019-2020 se va desfasura cu o vacanta mai putin!

In Stiri din educatie de ultima ora
Ecaterina Andronescu structura an scolar 2029-2020

Anul scolar 2019-2020 vine cu schimbari pentru copii si cadrele didactice, iar taierea unei vacante este una dintre acestea.

Cursurile pentru anul scolar 2019-2020 incep la data de 9 septembrie si se incheie la 12 iunie, urmand ca primul semestru sa se incheie in  ziua de 20 decembrie, iar cel de-al doilea semestru sa inceapa pe 13 ianuarie.

Profesorii incep anul scolar 2019-2020 in ziua de 1 septembrie si il vor incheia pe 31 august, dupa 35 de saptamani.

Copiii se vor bucura de o vacanta de 3 saptamani, cu ocazia sarbatorilor de iarna, dar va lipsi vacanta intersemestriala din luna februarie, care a fost anul acesta intre 2 si 10 februarie.

Elevii din clasa a VIII-a vor incheia cursurile la data de 5 iunie, iar cei din clasa a XII-a si a XIII-a seral si frecventa redusa vor incheia cursurile la 29 mai.

Daca semestrul I se va incheia la 20 decembrie, iar semestrul al II-lea va incepe pe 13 ianuarie si se va incheia la 12 iunie, vacanta de primavara va fi acordata intre 4 si 21 aprilie.

Citeste si aceasta stire:  Cand incep inscrierile in clasa pregatitoare?

Astfel, elevii vor avea trei saptamani de vacanta pe durata iernii si alte trei saptamani pe durata primaverii, alaturi de vacanta de vara.

Copiii din clasele primare vor avea vacanta si in perioada dintre 26 octombrie – 3 noiembrie.

In perioada 7 octombrie 2019 – 20 mai 2020, pe o perioada de 5 zile lucratoare care nu se va suprapune perioadei tezelor, se va desfasura programul “Scoala altfel”.

You may also read!

Afacerea secolului in lumea sportului: un miliardar de la Alibaba cumpara echipa Brooklyn Nets din NBA

Joseph Tsai, co-fondator al gigantului chinez de vanzari pe internet, Alibaba, avea deja 49 la suta din actiuni; de

Read More...

Dupa cel mai tragic sezon, noi reguli privind ascensiunile pe Everest

Autoritatile din Nepal au pregatit o noua lege, care limiteaza numarul alpinistilor amatori; sezonul trecut a fost cel mai

Read More...

Ciudata pictura cu Bill Clinton purtand rochie si pantofi rosii cu toc

In resedinta sa din Manhattan, pedofilul miliardar Jeffrey Epstein, bun prieten cu familia Clinton, avea o pictura bizara cu

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2018 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora