Bianca Andreescu a invins-o pe Irina Begu, la Miami

In Stiri din sport de ultima ora

Revelatia acestui inceput de an in circuitul WTA, jucatoarea canadiana de origine romana Bianca Andreescu a invins-o pe romanca Irina Begu in prima runda a turneului de la Miami, din Florida, dotat cu premii de peste 9 milioane de dolari. Canadianca a reusit sa intoarca scorul, dupa ce a fost condusa cu 1-0 dupa primul set si 5-1 la ghemuri in setul al doilea si a castigat cu 4-6, 7-6 (2), 6-2.

Bianca Andreescu are 18 ani si este in momentul de fata pe locul 24 in clasamentul WTA, iar la sfarsitul saptamanii trecute a reusit sa castige turneul de la Indian Wells, fiind prima canadianca victorioasa intr-un turneu important de tenis.

Irina Begu, in varsta de 28 de ani si locul 70 in topul WTA a inceput bine partida si a condus cu 2-0 la ghemuri in primul set, dupa care Andreescu a restabilit egalitatea, la 2-2, insa Irina Begu a facut un nou break si s-a desprins la 4-2, pana la urma castigand setul cu 6-4.

Citeste si aceasta stire:  Max Verstappen a câștigat Marele Premiu al Canadei

In al doilea set, Irina Begu a dominat clar partida si a condus cu 5-1, dar partida s-a schimbat dupa ce Bianca Andreescu s-a sfatuit cu antrenorul ei si a salvat o minge de meci la scorul de 5-2 pentru Irina Begu si apoi a facut punct după punct, in total cinci ghemuri consecutive si a preluat conducerea cu 6-5. Irina Begu a reusit sa trimita setul in tiebreak, dar Bianca Andreescu s-a impus pana la urma cu 7-2.

In setul al treilea, cel decisiv, jucatoarea din Canada cu parinti romani a inceput foarte bine, a condus cu 2-0, a avut apoi 3-1 si 4-2, si a reusit un nou break iar setul a fost castigat cu 6-2.

Pana acum Irina Begu a pierdut de doua ori in fata Biancai Andreescu in numai cateva saptamani, fiind învinsa si în primul tur la Indian Wells, cu 6-7 (3), 6-3, 6-3. Irina Begu a reusit o victorie doar in primul lor duel, anul trecut, la Cluj-Napoca, in Fed Cup, cu 6-3, 6-7 (4), 6-2.

Citeste si aceasta stire:  Simona Halep s-a calificat în finala turneului de la Madrid

You may also read!

Inca mancam sanatos – cel putin asa arata o statistica europeana

Consumul de fructe si legume ecologice a devenit un concept la moda. Cu toate acestea, unele tari europene folosesc

Read More...

Duplicitatea americanilor: importa in continuare ingrasaminte din Rusia

Firmele cu specific agricol din Statele Unite continua sa importe cantitati uriase de ingrasaminte din Rusia, la mai bine

Read More...

Sute de studenti pro-palestinieni arestati in SUA

Campusurile universitare din Statele Unite au cazut in mainile studentilor sustinatori ai palestinienilor. Studentii vor ca universitatile sa renunte

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2024 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora. Termeni si conditii | Despre noi | Contact | office [@] newsin.ro