Boris Johnson are coronavirus

In Stiri externe de ultima ora

Premierul britanic Boris Johnson a fost testat pozitiv pentru coronavirus şi se află în autoizolare, dar va continua să conducă eforturile guvernului de combatere a pandemiei, informează vineri Reuters.
”În ultimele 24 de ore, am dezvoltat simptome uşoare şi am fost testat pozitiv la coronavirus”, a declarat Johnson, potrivit sursei citate.
“Mă aflu acum în autoizolare, dar voi continua să conduc răspunsul guvernului prin videoconferinţă, în contextul luptei împotriva acestui virus”, a mai spus el.
Potrivit Reuters, lui Boris Johnson i s-a făcut testul chiar la Downing Street, reşedinţa premierului britanic.

Solistul vocal al trupei germane de rock Rammstein, Till Lindemann, se află de mai multe zile la terapie intensivă într-un spital din Berlin, fiind afectat de coronavirus, a informat vineri cotidianul Bild, citat de EFE.
Tabloiul german adaugă totuşi că starea de sănătate a solistului Rammstein s-a îmbunătăţit în ultimele zile.
Lindemann, în vârstă de 57 de ani, a revenit la 15 martie în Germania, după ce a avut un concert solo în Rusia, iar la scurt timp a solicitat îngrijiri medicale deoarece a făcut febră mare.
Medicii l-au diagnosticat cu pneumonie şi l-au internat imediat într-o unitate de terapie intensivă dintr-un centru spitalicesc berlinez, în regim de carantină.
Dat fiind că simptomele avute de Lindemann indicau o infecţie cu COVID-19, medicii i-au făcut testul pentru coronavirus, care a ieşit pozitiv.

Citeste si aceasta stire:  Delirul lui Winnie The Pooh Jinping șochează lumea: vrea să ocupe Taiwanul și să ”zdrobească” lumea

 

You may also read!

Israelul va raspunde Iranului cand si cum va considera necesar – ministrul de externe israelian

Benny Gantz, ministru de externe al Israelului si membru in cabinetul de razboi, a declarat ca statul evreu va

Read More...

O specie periculoasa de furnici invadeaza Franta

Tapinoma Magnum, o specie de furnica mediteraneana periculoasa, fiind rezistenta la insecticide, e tot mai prezenta in Franta.Aceasta specie

Read More...

„Regele nu moare”, un album foto dedicat cuplului de actori Victor Rebengiuc si Mariana Mihut

Albumul foto „Regele nu moare”, dedicat actorilor Victor Rebengiuc si Mariana Mihut, va fi lansat oficial spre sfarsitul lunii

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2024 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora. Termeni si conditii | Despre noi | Contact | office [@] newsin.ro