Cat de probabil este sa ajungi sa intemeiezi o familie cu o persoana intalnita pe Internet

In Stiri de ultima ora din lifestyle
intalniri live

Intalnirile pe internet au tendinta de a fi foarte de succes atunci cand doua persoane se potrivesc. Specialistii explica de ce este foarte probabil ca doua persoane sa isi intemeieze o familie dupa ce se cunosc pe internet.

Statistic, intalnirile online se pot materializa usor intr-o relatie de lunga durata

Persoanele din aceasta categorie sunt foarte interesate de familie si de relatia buna cu oamenii apropiati. Cei care participa la intalniri online cu femei baltice (baltiske kvinder) au sansa de a cunoaste niste familiste desavarsite, iar atunci cand reusesc sa le atraga atentia vor descoperi cat de natural si usor este drumul catre intemeierea unei familii.

O relatie care incepe online este bazata pe incredere

Pentru ca tot a fost dat exemplul anterior, atunci cand au loc intalniri cu femei baltice, de exemplu, este foarte posibil ca distanta dintre cele doua persoane care comunica sa fie una destul de mare ceea ce inseamna, ca pana in momentul in care cei doi ajung sa se intalneasca totul trebuie sa se bazeze pe incredere. Relatiile care functioneaza bine la distanta au toate sansele sa functioneze bine si fata in fata. Este vorba despre un nivel de incredere la care nu ajung decat cei care stau foarte mult timp despartiti, iar legatura dintre parteneri este foarte puternica.

Citeste si aceasta stire:  Cat de aproape suntem de a avea in farfurii carne crescuta in laborator ?

Sansele ca cele doua persoane sa fie compatibile sunt mai mari

Exista mai multe sanse ca persoanele care discuta online sa fie compatibile. In general, contactul apare de pe retelele de socializare sau de pe site-urile speciale pentru dating. Pe aceste site-uri sunt selectati anumiti parametri in functie de care cele doua persoane sunt prezentate una alteia.

Fiecare utilizator isi trece interesele si dorintele, ceea ce inseamna ca este mult mai probabil sa gaseasca pe cineva compatibil in momentul in care cauta o partenera. Compatibilitatea dintre doua persoane este si cea care contribuie si ajuta foarte mult la chimia dintre ele.

In momentul in care doua persoane au foarte multe lucruri in comun, nu se vor plictisi impreuna si vor gasi mereu ceva de facut pentru a rupe rutina.

Persoanele care se cunosc online comunica mai bine

In comunicarea clasica sunt folosite atat elemente ale limbajului verbal, cat si elemente de limbaj nonverbal care ajuta foarte mult la transmiterea mesajului si care fac ca mesajul transmis sa fie mai usor de inteles. In comunicarea online, in scris, acest lucru nu este posibil. Comunicarea se va face exclusiv prin elemente de limbaj verbal, iar cuvintele nu capata conotatii aduse de modul in care sunt pronuntate si de expresia faciala. Acest lucru face ca intre persoanele care comunica in scris online, comunicarea sa fie mai buna.

Citeste si aceasta stire:  Cum poti avea grija de familia ta cu produsele bio

Fiecare dintre cei doi invata sa isi exprime punctul de vedere clar si concis, sa explice, sa ceara si sa ofere, fara sa se bazeze pe altceva decat pe cuvinte. In plus, comunicarea in scris face ca oamenii sa fie mai deschisi si sa spuna mai natural ce au pe suflet. Conform https://kærlighed247.dk/, in momentul in care cei doi se vor intalni vor descoperi cat de bine pot comunica fata in fata pentru ca au deja experienta online care le vine in ajutor.

You may also read!

ROM-3, al doilea satelit romanesc construit de elevi, a ajuns pe orbita si este operational

Racheta Falcon 9 a decolat de la baza Vandenberg a companiei SpaceX, dupa trei amanari succesive ale zborului. Capsula

Read More...

Corul Madrigal, turneu grandios in America, in cele mai faimoase catedrale si cladiri istorice americane

Timp de 10 zile, Corul National de Camera „Madrigal – Marin Constantin” s-a aflat in Statele Unite ale Americii

Read More...

Cum poti evita dependența de retelele sociale

Utilizatorii stau tot mai mult online. In randul copiilor, consumul de social media a ajuns la cote astronomice, comparativ

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2018 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora