Romanca Simona Noja-Nebyla, directoarea scolii de balet a Operei din Viena, a fost demisa

In Stiri externe de ultima ora

Toata conducerea scolii de balet a fost inlocuita, dupa ce s-au descoperit nereguli grave. Copiii erau  incurajati sa fumeze, ca sa nu se ingrase si, erau obligatii sa faca exercitii extrem de dure.

O comisie de ancheta a stabilit ca la Scoala de Balet a Operei din Viena,  principala academie de balet din Austria, se comiteau abuzuri traumatizante pentru cursanti. La scoala de balet studiaza in prezent 130 de elevi, cu varste cuprinse intre 10 si 18 ani. Aproape toti sunt straini. Guvernul austriac a infiintat comisia de ancheta in primavara, in urma numeroaselor plangeri primite. Parintii au reclamat metodele abuzive de predare. Copiii au fost incurajati sa fumeze, pentru a-si controla greutatea – dezvaluie ancheta. Si mai mult decat atat: au fost expusi la exercitii extrem de dure, li s-au administrat pedepse corporale si apelative batjocoritoare legate de kilogramele in plus. S-a vorbit chiar si de un caz de hartuire sexuala.

Scoala de balet era condusa de romanca Simona Noja-Nebyla

Simona Noja, casatorita cu coregraful slovac Boris Nebyla, dansatoare si profesoara de balet, era director executiv la Academia de Balet a Operei de Stat din Viena. Desi nu s-a stabilit ca ea direct ar fi fost implicata in aceste nereguli, autoritatile austrice au decis inlocuirea intregii conduceri.

Citeste si aceasta stire:  Marea Britanie, destinație interzisă timp de 14 zile

Am primit informatii potrivit carora elevii ar fi fost sfatuiti sa inceapa sa fumeze, astfel incat sa nu le ma fie foame” – a declarat presedinta comisiei de ancheta, Susanne Reindl-Krauskopf. Elevii erau strigati pe numele mic si cu marimea la imbracaminte pentru a se evidentia greutatea acestora si pentru a se simti rusinati ca au kilograme in plus.

Monica

 

 

You may also read!

Lanț de scandaluri de coruptie in clasa politica romaneasca

Cu doar cateva luni inainte de alegeri, PNL si PSD se confrunta cu scandaluri de coruptie care le zdruncina

Read More...

Zelenski are un rival redutabil si vrea sa scape de el: Valeri Zalujnîi

Zalujnîi este comandantul sef al armatei ucrainene si un critic al presedintelui Volodimir Zelenski. De asemenea, este un adversar

Read More...

Controale si amenzi la magazinele Selgros din toată țara

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a controlat intreg lanțul de 23 de magazine, din România, apartinând operatorului economic

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2018 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora