China comunistă își ascunde secretele virusului din Wuhan care a nenorocit o lume întreagă

In Stiri externe de ultima ora

Nu America, nu Uniunea Europeană, nu guvernele naționale au distrus economiile mondiale, ci China comunistă. Asta trebuie să înțeleagă orice om al planetei, inclusiv chinezii. Autoritățile comuniste de la Beijing fac tot posibilul să ascundă faptul că virusul care a distrus o lume întrwagă și a usi oameni nevinovați a pornit din laboratoarele din Wuhan, un oraș industrial cu 11 milioane de locuitori.

China a blocat intrarea în țară a unei echipe de inspectori ai Organizației Mondiale a Sănătății, care are misiunea de a ancheta originile epidemiei de Covid-19 în orașul Wuhan. Oficialii de la Beijing susțin c au existat unele neînțelegeri referitoare la vizele unor membri ai delegației. Dar adevărul ar putea fi că autoritățile comuniste nu au reușit să șteargă urmele virusului criminal sau nu au exersat îndeajuns poeziile pe care le vor rosti în fața inspectorilor internaționali.

OMS își exprimă dezamăgirea

Cu jumătate de gură, directorul Organizației Mondiale a Sănătății, etiopianul Tedros Adhanom Ghebreyesus, cel care de mai bine de un an este acuzat că face jocurile Chinei, mai ales că țara sa a ajuns un fel de marionetă africană a chinezilor, și-a exprima dezamăgirea. Și a cerut Chinei să primească echipa OMS.

Citeste si aceasta stire:  Mama cancelarului german Angela Merkel a încetat din viață

Mai virulentă a fost reacția Australiei, care a cerut ca echipa OMS să fie primită imediat, fără întârziere. Există și semne de întrebare cu privire la mandatul inspectorilor, aceștia fiind se pare îndrumați să NU caute originea virusului în Wuhan, ci să găsească o explicație convenabilă pentru OMS dar mai ales pentru Beijing, pentru izbucnirea epidemiei de Covid-19.

Statele Unite, care nu au reprezentant în echipa de inspectori, și care este țara cea mai afectată de pandemie, a criticat în mai multe rânduri mandatul inspectorilor OMS.

You may also read!

A murit legenda televiziunii americane, Larry King

Unul dintre cei mai cunoscuți jurnaliști americani de televiziune, Larry King, devenit un star mondial datorită emisiunilor la postul

Read More...

Viorica Dăncilă sare la gâtul lui Marcel Ciolacu, prietenul lui Liviu Dragnea

Începe războiul din umbră în PSD. Scoasă pe ușa din dos, ca servitoarele, din partid, Viorica Dăncilă răbufnește într-o

Read More...
11

Apartamente Avrig: care sunt facilităţile pe care ţi le oferă?

Pentru orice om, casa sau apartamentul în care o să trăiască, trebuie să îndeplinească anumite criterii. Atunci când alegi

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2018 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora