China comunistă vrea să se răzbune pe țările care interzic Huawei

In Stiri externe de ultima ora

Președintele chinez, care este comparat cu un ursuleț din desene animate chiar de către concetățenii săi, a încercat să forțeze mâna Uniunii Europene și să pedepsească țările europene care au interzis ”tehnologia” Huawei la rețelele 5G. Adică au încercat să îi intimideze pe cei care au refuzat politicos ”oferta” generoasă a Beijingului de a se lăsa spionați spre binele dicaturii comuniste.

Potrivit presei germane, în cadrul recentului acord de investiţii semnat de Uniunea Europeană şi China după şapte ani de discuţii, negociatorii Beijingului au încercat să pedepsească ţările UE care limitează sau blochează accesul companiilor chineze de telecomunicaţii precum Huawei.

Bruxelles-ul le-a dat peste bot chinezilor

Diplomatic, Uniunea Europeană a împiedicat intențiile Beijingului de a include o clauză în acest sens în documentul final. Potrivit documentului, China a dorit să-şi rezerve dreptul de a refuza beneficiile deschiderii parţiale a sectorului său de telecomunicaţii pentru investitorii din ţările care blochează sau discriminează în mod arbitrar companii chineze de telecomunicaţii în legislaţie sau politică. Acest pasaj, care se găseşte într-un proiect de text al acordului din 11 decembrie, a fost în cele din urmă eliminat.

Citeste si aceasta stire:  China s-a folosit de o poză fake pentru a critica Australia

Comisia Europeană şi China au anunţat la 30 decembrie că au ajuns la un acord exhaustiv privind investiţiile.

Ambele părţi încă finalizează textul acordului, cu detalii legale încă de rezolvat. Acordul trebuie de asemenea aprobat de ţările membre ale UE şi de Parlamentul European, un proces ce ar putea dura câteva luni.

O rezistenţă considerabilă a apărut împotriva acordului, criticii acestui acord fiind de părere că el nu conferă Bruxellesului suficientă putere pentru a răspunde preocupărilor privind drepturile omului şi practicile de muncă din China.

 

You may also read!

A murit legenda televiziunii americane, Larry King

Unul dintre cei mai cunoscuți jurnaliști americani de televiziune, Larry King, devenit un star mondial datorită emisiunilor la postul

Read More...

Viorica Dăncilă sare la gâtul lui Marcel Ciolacu, prietenul lui Liviu Dragnea

Începe războiul din umbră în PSD. Scoasă pe ușa din dos, ca servitoarele, din partid, Viorica Dăncilă răbufnește într-o

Read More...
11

Apartamente Avrig: care sunt facilităţile pe care ţi le oferă?

Pentru orice om, casa sau apartamentul în care o să trăiască, trebuie să îndeplinească anumite criterii. Atunci când alegi

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2018 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora