China continuă programul criminal de control al condițiilor meteorologice

In Stiri externe de ultima ora

China a anunțat că va continua programul de modificare a schimbării climei și va dezvolta capacitățile de a controla vremea. Anunțul făcut de oficialii de la Beijing motivează faptul că o astfel de acțiuneera necesară pentru a produce ploaie artificială sau pentru a stopa grindina astfel încât să beneficieze din plin agricultura. Analiștii militari sunt însă de altă părere – că regimul comunist va profita de această aabilitate pentru a demara un război meteorologic împotriva statelor considerate inamice, din imediata apropiere a Chinei dar și de la distanțe mai mari.

Deocamdată, ambițiosul proiect al Beijingului este testat pe o suprafață de 6 milioane de kilometri pătrați pentru a controla, chipurile, agricultura.

La un nivel avansat în 2035

Autoritățile de la Beijing spun că planul de controlare a climei va atinge o fază avansată până în 2035 și se va concentra pe refacerea ecosistemelor și reducerea pierderilor din agricultură în urma dezastrelor naturale.

Dar sunt ridicate mari semne de întrebare de către tot mai multe voci care văd că sub acest aparent inofensiv proiect umanitar se ascunde o politică ambițioasă a Chinei de a stăpâni lumea, iar acest plan de control al climei vine la nici un an după ce comuniștii de la Beijing au răspândit în întreaga lume virsul mortal SARSCOV 2, care a ucis sute de mii de oameni și a blocat economiile țărilor dezvoltate.

Citeste si aceasta stire:  NATO cere mai mulți bani pentru apărare

China va construi de asemenea unități științifice și o bază experimentală dotată cu un laborator pentru a-și îmbunătăți capacitatea de a preveni sau prococa ploile. De asemenea, Beijingul își propune să îmbunătățească și calitatea aerului. Ironic pentru regimul comunist din una dintre cele mai poluate țări din lume.

 

You may also read!

Ce facem pentru un somn bun în timpul codului roșu de caniculă ?

Din cauza caniculei si noptile sunt tropicale. Temperatura, pe timpul noptii, depaseste 25 de grade, in multe zone si,

Read More...

A murit Ismail Kadare: prin opera sa, a combatut regimul comunist din Albania

Scriitorul, autor al unei lucrări monumentale sub tirania dictatorului Enver Hoxha, a decedat la Tirana. Avea 88 de ani.Sscriitorul

Read More...

Iulie va fi canicular

Cum va fi vremea in intervalul 1-8 iulie, potrivit prognozei realizate de Administratia Nationala de Meterologie.In perioada 1

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2024 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora. Termeni si conditii | Despre noi | Contact | office [@] newsin.ro