Coronavirus : schimbari importante de program la inmatriculari si permise auto

In Stiri auto de ultima ora

Directia Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor anunta ca din 16 martie pana pe 31 martrie cererile privind inmatricularile si permisele auto se depun exclusiv pe baza unei programari online.

Aceste programari vor fi facute pe site-ul oficial al institutiei www.drpciv.ro, sectiunea Programari online. Pentru operatiunile care nu se regasesc la sectiunea online – pasul 2, trebuie sa consultati site-ul prefecturii din judetul in care sunteti interesati si sa respectati cu strictete indicatiile personalului de la ghisee.

Restrictii de acces in contextul epidemiei cu coronavirus

Accesul in incinta sediilor serviciilor publice comunitare va fi permis doar titularilor, dupa caz persoanelor mandatate-delegate, in baza programarii online si a actului de identitate – in original.

De asemenea, audientele de la sediul Directia Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor, cat si la sediile serviciilor publice teritoriale vor fi suspendate in perioada 11.03-31.03 2020. Activitatile se vor desfasura exclusiv prin corespondenta postala sau e-mail.

Citeste si aceasta stire:  Se conturează autostrada Comarnic-Brașov

In functie de evolutia situatiei la nivel national, masurile pot fi prelungite pentru o perioada ce va fi stabilita ulterior.

O alta masura dispusa de conducerea Ministerului Afacerilor Interne pentru prevenirea raspandirii virusului este aceea a modificarii modului in care se desfasoara activitatile de relatii cu publicul la nivelul MAI.

Astfel, incepand de marti, 11 martie, activitatea de relatii cu publicul la nivelul Aparatului Central al Ministerului Afacerilor Interne se va desfasura fara interactiunea directa a angajatilor MAI cu persoanele din afara institutiei.

Monica

You may also read!

O specie periculoasa de furnici invadeaza Franta

Tapinoma Magnum, o specie de furnica mediteraneana periculoasa, fiind rezistenta la insecticide, e tot mai prezenta in Franta.Aceasta specie

Read More...

„Regele nu moare”, un album foto dedicat cuplului de actori Victor Rebengiuc si Mariana Mihut

Albumul foto „Regele nu moare”, dedicat actorilor Victor Rebengiuc si Mariana Mihut, va fi lansat oficial spre sfarsitul lunii

Read More...

Cillian Murphy, eroul din Peaky Blinders si Oppenheimer, noua față a modei masculine Versace

Celebra casa de moda de lux a anuntat ca noua sa emblema pentru vestimentatia masculina este nimeni altul decat

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2024 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora. Termeni si conditii | Despre noi | Contact | office [@] newsin.ro