Doi pacienți au ars carbonizați în urma unui incendiu la spitalul de Boli Infecțioase Ploiești

In Stiri de actualitate din Romania

Un incendiu a izbucnit într-un salon al Secţiei de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean Ploieşti, care este unitate suport COVID-19. Doi pacienţi – în vârstă de 74, respectiv 75 de ani – au decedat, iar o infirmieră a suferit arsuri pe 40% din suprafaţa corpului, fiind transferată la Spitalul Floreasca din Capitală, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Prahova, Mihaela Florescu.

Cei 15 pacienţi transferaţi din secţia exterioară a Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti sunt în stare stabilă şi primesc asistenţă medicală de specialitate, potrivit unui comunicat al Ministerului Sănătăţii (MS). În salonul în care se manifesta incendiul erau doar doi pacienţi, cei care au decedat, a precizat ISU Prahova. Incendiul a fost lichidat în trei minute.

Cei 15 pacienţi transferaţi din secţia exterioară a Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti sunt în stare stabilă şi primesc asistenţă medicală de specialitate, potrivit unui comunicat al Ministerului Sănătăţii (MS).

“Urmare a informaţiilor primite din partea Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti, cei 15 pacienţi transferaţi din secţia exterioară sunt, în acest moment, în stare stabilă şi au rămas internaţi în unitatea sanitară unde primesc asistenţă medicală de specialitate. Unul dintre pacienţi se află internat în secţia ATI, iar ceilalţi 14 într-o secţie medicală COVID-19”, a precizat MS.

Citeste si aceasta stire:  S-a instalat iarna: cele mai afectate zone sunt sudul si sud-estul Romaniei

Ministrul interimar al Sănătăţii, Cseke Attila, a precizat joi că specialiştii urmează să afle cauza incendiului de la spitalul din Ploieşti, în urma căruia doi pacienţi – în vârstă de 74, respectiv 75 de ani – au decedat, iar o infirmieră a suferit arsuri, el subliniind în acest context că “suprasolicitarea sistemului sanitar este categoric evidentă”, iar infrastructura este veche.

You may also read!

imagine-106-COVER

Când nu este de preferat să cumperi o anvelopă OEM

Autovehiculele sunt dotate de către producători cu anumite anvelope care corespund criteriilor tehnice de performanță și ecologie cerute de

Read More...

Ce facem pentru un somn bun în timpul codului roșu de caniculă ?

Din cauza caniculei si noptile sunt tropicale. Temperatura, pe timpul noptii, depaseste 25 de grade, in multe zone si,

Read More...

A murit Ismail Kadare: prin opera sa, a combatut regimul comunist din Albania

Scriitorul, autor al unei lucrări monumentale sub tirania dictatorului Enver Hoxha, a decedat la Tirana. Avea 88 de ani.Sscriitorul

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2024 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora. Termeni si conditii | Despre noi | Contact | office [@] newsin.ro