Elon Musk a dat afara conducerea de top a platformei Twitter

In Stiri IT si tehnologie de ultima ora

Imediat ce a preluat controlul asupra Twitter, miliardarul a concediat trei directori: pe cel executiv, directorul financiar si directorul juridic. Elon Musk a cumparat Twitter cu 44 de miliarde de dolari.

“Pasarea e libera” – a scris Elon Musk pe Twitter, la cateva ore dupa ce a devenit proprietar cu acte-n regula asupra platformei ce are drept simbol o pasare albastra.

Proprietarul Tesla si SpaceX afirma ca nu a dorit sa cumpere Twitter pentru bani, ci pentru ca iubeste libertatea de expresie.  “Motivul pentru care am cumparat Twitter e acela ca, pentru viitorul civilizatiei, e important sa existe o piata publica digitala, unde pot fi dezbatute cat mai multe convingeri, intr-o maniera sanatoasa, fara violenta. In prezent, exista un mare pericol ca social media sa fie dominata de extrema dreapta sau extrema stanga. Ecourile acestor tendinte duc la ura si divizare in societatea noastra. Iubesc omenirea si vreau s-o ajut” – anunta, pe Twitter, noul proprietar al retelei.

Twitter, jocuri politice de stanga in trecut

Pana acum, platforma – extrem de populara in SUA – a fost, făţiş, pro stanga si a favorizat partidul Democrat. In preajma alegerilor prezidentiale din SUA, a cenzurat fara probleme articolele de presa care scoateau la iveala afacerile necurate in care era implicat Hunter Biden, fiul presedintelui Joe Biden. In plus, multe alte opinii pro-Trump au fost cenzurate si nu putine dintre conturile care nu erau apropiate partidului Democrat au fost suspendate.

Citeste si aceasta stire:  Ungaria, tinta unui atac din Rusia, China si Vietnam

Twitter, cenzura si in cazul vaccinurilor anti-COVID

In timpul pandemiei COVID, Twitter a suspendat zeci de conturi ale unor medici de prestigiu, care atrageau atentia ca exista tratamente pentru aceasta boala. Iar apoi, dupa aparitia vaccinurilor ARN mesager, Twitter a suspendat conturile unor imunologi, cercetatori si virusologi de talie mondiala care avertizau ca aceste vaccinuri ridica unele probleme.

Monica

You may also read!

Cine este romanul acuzat de tradare si spionaj pentru ruși?

Potrivit hotararii emise de Curtea de Apel Bucuresti,  sectia a II-a penala – document consultat de Newsin – se

Read More...

Bătaie în Parlamentul României

Dan Vilceanu (neafiliat) si Florin Roman (PNL) s-au incaierat pe holurile legislativului. Florin Roman sustine ca Vilceanu e cel

Read More...

Mai multe asociații de consumatori depun plângeri împotriva site-ului Temu

O federație europeană a asociațiilor de consumatori critică site-ul de cumpărături pentru interfața sa înșelătoare.Organizația Europeană a Consumatorilor (BEUC),

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2024 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora. Termeni si conditii | Despre noi | Contact | office [@] newsin.ro