Filmul “Bohemian Rhapsody” – disponibil si in Romania

In Stiri culturale de ultima ora
ilm Bohemian Rhapsody

Cel mai asteptat lung metraj al anului 2018, “Bohemian Rhapsody“, dedicat vietii lui Freddie Mercury si a legendarei trupe rock Queen, a avut premiera in Statele Unite si urmeaza sa fie difuzat si in cinematografele din Romania.

Pentru 134 de minute, Rami Melek, cel pe care il vedem in rolul principal, ne incanta cu o interpretare de exceptie, reusind sa redea intr-o maniera remarabila prezenta scenica fermecatoare cu care Freddie si-a obisnuit fanii ani la rand.

Alegerea regizorului Bryan Singer pentru distribuirea lui Melek in rolul principal a fost una plina de surprize. Cu toate ca actorul a avut primul sau rol principal intr-un lungmetraj in anul 2016, cu interpretarea din “Bohemian Rhapsody” ii va cuceri, cu siguranta, pe toti fanii lui Freddie.

Filmul urmareste evolutia trupei Queen din anii 1970 pana la concertul sustinut la evenimentul caritabil Live Aid din 1985, de pe stadionul Wembley din Londra.

Dupa cum arata incasarile din Marea Britanie, in valoare de 12,54 miloane de euro, “Bohemian Rhapsody” se bucura de mare succes, existand asteptari pentru incasari de 35-40 milioane de dolari in weekendul premierei din America de Nord.

Citeste si aceasta stire:  Filmul "Phoenix. Har/Jar" este de vineri în cinematografe

Cu toate ca criticile cu privire la acest film sunt amestecate, salile de cinematograf vor fi, cu siguranta, pline, asa cum formatia Queen reusea de fiecare data sa adune un numar impresionant de oameni la concertele pe care le sustinea.

Unele dintre cele mai pretioase critici vin din partea membrilor formatiei ramasi in viata, Bryan May si Roger Taylor.  Potrivit declaratiei lui Taylor, a descoperit in Rami Melek “un Freddie perfect”, care “este senzational”.

Incepand cu data de 2 noiembrie, romanii se vor putea convinge si ei de perfectiunea cu care Melek il interpreteaza intr-un mod exceptional pe unul dintre cei mai iubiti cantareti ai tuturor timpurilor.

You may also read!

Hackerii chinezi, sustinuti de guvernul de la Beijing, au “infestat” companii americane majore

Hackeri chinezi avand legaturi cu regimul de la Beijing “si-au facut culcus” in companii critice de infrastructura din SUA

Read More...

Israelul va raspunde Iranului cand si cum va considera necesar – ministrul de externe israelian

Benny Gantz, ministru de externe al Israelului si membru in cabinetul de razboi, a declarat ca statul evreu va

Read More...

O specie periculoasa de furnici invadeaza Franta

Tapinoma Magnum, o specie de furnica mediteraneana periculoasa, fiind rezistenta la insecticide, e tot mai prezenta in Franta.Aceasta specie

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2024 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora. Termeni si conditii | Despre noi | Contact | office [@] newsin.ro