Firea a dat 1 milion de euro pe reclame. Facturi umflate pentru reabilitarea unui spital

In Stiri de actualitate din Romania
Demisii PSD Victor Ponta

Jurnaliștii de la Libertatea dezvăluie că Primăria Generală a Capitalei, condusă de Gabriela Firea, a plătit sume uriașe, supra-evaluate, pentru reabilitatea spitalului Gomoiu. Potrivit Raportul Corpului de Control al Guvernului, un vas alb, simplu, de toaletă de la spitalul de copii Gomoiu a fost facturat Primăriei cu 2.858 de lei. Vasul fusese cumpărat dim magazin cu 272 de lei. Factura, prezentată de Libertatea, a fost înregistrat în Primăria Capitalei pe data de 22 noiembrie 2017.
Semnalele cu privire la problemele de la spitalul Gomoiu au fost numeroase. Între altele, medicii de la spitalul de copii au făcut numreroase plângeri după inaugurare. ”Au fost situații în care nu puteau opera, din cauza faptului că instalațiile nu mergeau. Sau erau probleme cu ventilațiile pentru saloanele copiilor”, spune o sursă din Primărie pentru Libertatea.

Gabriela Firea a dat televiziunilor, radiourilor și site-urilor 5,2 milioane de lei, adică 1,1 milioane de euro,  în perioada 15 august – 15 noiembrie ca să promoveze realizarea unui spital unde Corpul de Control al Guvernului a descoperit o fraudă uriașă!

Citeste si aceasta stire:  “Romania nu va suferi in aceasta iarna de lipsa gazului”, promite premierul Ciucă

You may also read!

Lanț de scandaluri de coruptie in clasa politica romaneasca

Cu doar cateva luni inainte de alegeri, PNL si PSD se confrunta cu scandaluri de coruptie care le zdruncina

Read More...

Zelenski are un rival redutabil si vrea sa scape de el: Valeri Zalujnîi

Zalujnîi este comandantul sef al armatei ucrainene si un critic al presedintelui Volodimir Zelenski. De asemenea, este un adversar

Read More...

Controale si amenzi la magazinele Selgros din toată țara

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a controlat intreg lanțul de 23 de magazine, din România, apartinând operatorului economic

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2018 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora