Firea a dat 1 milion de euro pe reclame. Facturi umflate pentru reabilitarea unui spital

In Stiri de actualitate din Romania
Demisii PSD Victor Ponta

Jurnaliștii de la Libertatea dezvăluie că Primăria Generală a Capitalei, condusă de Gabriela Firea, a plătit sume uriașe, supra-evaluate, pentru reabilitatea spitalului Gomoiu. Potrivit Raportul Corpului de Control al Guvernului, un vas alb, simplu, de toaletă de la spitalul de copii Gomoiu a fost facturat Primăriei cu 2.858 de lei. Vasul fusese cumpărat dim magazin cu 272 de lei. Factura, prezentată de Libertatea, a fost înregistrat în Primăria Capitalei pe data de 22 noiembrie 2017.
Semnalele cu privire la problemele de la spitalul Gomoiu au fost numeroase. Între altele, medicii de la spitalul de copii au făcut numreroase plângeri după inaugurare. ”Au fost situații în care nu puteau opera, din cauza faptului că instalațiile nu mergeau. Sau erau probleme cu ventilațiile pentru saloanele copiilor”, spune o sursă din Primărie pentru Libertatea.

Gabriela Firea a dat televiziunilor, radiourilor și site-urilor 5,2 milioane de lei, adică 1,1 milioane de euro,  în perioada 15 august – 15 noiembrie ca să promoveze realizarea unui spital unde Corpul de Control al Guvernului a descoperit o fraudă uriașă!

Citeste si aceasta stire:  Partidul Sub Dăncilă

You may also read!

Ion Iliescu vorbește despre relațiile ruso-române într-un interviu pentru Itar-Tass

Fostul președinte Ion Iliescu este de părere că normalizarea relațiilor cu Rusia va ajuta România să rezolve problemele din

Read More...

Bank of China vine în România

Bank of China, cea de a patra instituţie bancară din lume, îşi va inaugura luni, 16 decembrie, sucursala din

Read More...

Razboiul gazelor dintre Rusia-Ucraina poate duce la scumpiri in Romania

Rusia si Ucraina negociaza de multa vreme un nou acord privind tranzitul gazului rusesc spre Europa. Pana acum, fara

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2018 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora