George Soros preda imperiul financiar fiului sau, Alexander

In Stiri externe de ultima ora

Alexander Soros are 37 de ani si e deja, de mai multa vreme, prezent la evenimente de mare anvergura, alaturi de mai marii lumii. El este si unul dintre sustinatorii presedintei Republicii Moldova, Maia Sandu, despre care spune ca “e unul dintre cei mai importanti politicieni din lume.”

In varsta de 92 de ani, multimiliardarul si filantropul american de origine maghiara, George Soros, l-a preferat pe Alexander, pentru a-i preda „cheile imperiului”, desi, pana nu demult, Jonathan Soros, fiul mai mare al controversatului personaj, parea favorit. George Soros l-a preferat pe Alexander pentru ca e foarte implicat in politica. Succesorul lui Soros a declarat, printre altele, ca va lupta impotriva posibilitatii revenirii la putere a fostului presedinte SUA, Donald Trump. Alexander Soros e declarat de stanga. El va continua cu sfintenie linia tatalui sau – sustinerea stangii, in general, a Democratilor americani, a avortului, a drepturilor minoritatilor, cu accent pe comunitatea LGBTI si trans.

George Soros e creatorul retelei de fundatii pentru o societate deschisa – Open Society Foundations, OSF – ce sustine financiar diverse cauze in intreaga lume, dar si politicieni, judecatori, procurori si alte personaje cheie de pe toata planeta.

Citeste si aceasta stire:  Riscul unui război cu China, în 2025

Alexander Soros a fost ales presedinte al consiliului de administratie al OSF in decembrie si prezidează activitatile politice din cadrul aşa-zisului „super PAC” (political action committee), structura care acorda fonduri de campanie candidatilor politici, cu precadere cu idei de stanga. El este frecvent in preajma liderilor din cadrul Forumului Economic Mondial de la Davos.

Este singurul membru al familiei care face parte din comitetul pentru investitii al companiei Soros Fund Management, cea mai mare parte din capitalul acesteia de 25 de miliarde dolari urmand sa mearga in anii urmatori la OSF. 125 de milioane de dolari au fost rezervati comitetului de actiune politica.

Monica

You may also read!

Lanț de scandaluri de coruptie in clasa politica romaneasca

Cu doar cateva luni inainte de alegeri, PNL si PSD se confrunta cu scandaluri de coruptie care le zdruncina

Read More...

Zelenski are un rival redutabil si vrea sa scape de el: Valeri Zalujnîi

Zalujnîi este comandantul sef al armatei ucrainene si un critic al presedintelui Volodimir Zelenski. De asemenea, este un adversar

Read More...

Controale si amenzi la magazinele Selgros din toată țara

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a controlat intreg lanțul de 23 de magazine, din România, apartinând operatorului economic

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2018 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora