“Guru” Bivolaru a fost retinut in Franta

In Stiri de actualitate din Romania

Politia franceza a destructurat reteaua asa-zisului yoghin Gregorian Bivolaru. In cadrul unei ample operatiuni, atat in regiunea pariziana, cat si in alte localitati din Hexagon, au fost retinute 41 de persoane, inclusiv liderul spiritual al gruparii, Gregorian Bivolaru, in varsta de 71 de ani.

Aceasta secta internationala de yoga tantrica e acuzata de trafic de persoane si sechestrare de persoane. Intr-una dintre cladirile sectei din Franta au fost gasite zeci de femei, unele tinute acolo cu forta, intr-o stare de igiena deplorabila.

Seful spiritual al sectei ar putea primi o pedeapsa de 30 de ani de inchisoare. El e suspectat de trafic de persoane, sechestrare organizatam viol si abuzarea unor persoane vulnerabile. Operatiunea autoritatilor franceze a pornit de la reclamatiile mai multor foste membre ale sectei.

175 de politisti au intervenit simultan la Paris,  Seine-et-Marne si in Val-de-Marne si in Alpii maritimi. In total, au fost retinute 41 de persoane, intre ele si asa-zisul guru, Gregorian Bivolaru. Romanul, in varsta de 71 de ani, a fost arestat intr-o casa din zona Val-de-Marne. Acolo isi chema adeptii pentru initieri sexuale in tantra yoga.

Citeste si aceasta stire:  Coronavirus: România interzice adunările cu mai mult de 1.000 de persoane

Bivolaru a fost deja condamnat in Romania pentru viol asupra minorilor. Bivolaru e considerat ghidul spiritual al federatiei de yoga tantrica Atman, prezenta in 30 de tari, preponderent in Europa.

Femeile care au facut reclamatie la politie au declarat ca au fost sechestrate intr-un pavilion si obligate la anumite practici sexuale. Sedintele de yoga tantrica erau conduse de Bivolaru. Participantii erau obligati sa plateasca aceste sedinte. In plus, adeptele se ocupau cu video-chat sexual, iar incasarile mergeau la “guru” Bivolaru.

Monica

You may also read!

Lanț de scandaluri de coruptie in clasa politica romaneasca

Cu doar cateva luni inainte de alegeri, PNL si PSD se confrunta cu scandaluri de coruptie care le zdruncina

Read More...

Zelenski are un rival redutabil si vrea sa scape de el: Valeri Zalujnîi

Zalujnîi este comandantul sef al armatei ucrainene si un critic al presedintelui Volodimir Zelenski. De asemenea, este un adversar

Read More...

Controale si amenzi la magazinele Selgros din toată țara

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a controlat intreg lanțul de 23 de magazine, din România, apartinând operatorului economic

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2018 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora