Husqvarna 701 Supermoto – motocicleta perfectă pentru o aventură de neuitat

In Stiri auto de ultima ora
image001

Gama de motociclete enduro a Husqvarna este reprezentată de modelele FS 450 și 701 Supermoto, acesta din urmă aducând de pe circuit în stradă esența pură de pilotare supermoto. Motocicletele Husqvarna de ultimă generație sunt disponibile în oferta ATVRom Brașov la prețuri competitive, alături de o paletă largă de echipamente off road de protecție pentru rideri (căști, mănuși, protecție pentru gât, armuri moto, cizme off road etc.)

Husqvarna 701 Supermoto este o motocicletă care impresionează din toate punctele de vedere. Dispune de un motor performant capabil să dezvolte până la 74 cai putere, precum și de avansuri electronice și un șasiu conceput la cele mai noi standarde. Modelul dedicat piloților pasionați de enduro are o greutate redusă, de numai 148 kg.

Cadrul ușor trellis este fabricat din oțel crom molibden rezistent la șocuri și a fost proiectat special pentru a permite o manevrabilitate de precizie și pentru a inspira încredere în abordarea obstacolelor de pe traseu. Rigiditatea torsională și flexiunea longitudinală au fost calculate cu exactitate pentru a garanta pilotului un feedback detaliat. Subcadrul din spate are integrat rezervorul de combustibil de capacitate 13 litri, amplasat strategic pentru a asigura cea mai bună distribuție a greutății.

Citeste si aceasta stire:  Comanda un autovehicul rulat in Germania direct pe firma ta. Scapa de TVA prin credit extern!

La nivel de suspensii, furca WP APEX cu o lungime a cursei de 215 mm are un setup mai accesibil spre deosebire de furcile tradiționale. Suspensia spate WP APEX cu amortizoare complet ajustabile are o lungime a cursei de 250 mm și vă garantează că veți obține un control perfect în orice condiții, inclusiv în zonele tehnice și pe drumuri înguste.

image002

Motorul compact cu 1 cilindru, 4 valve, pe răcire cu lichid reprezintă o unitate ușoară care beneficiază de ultimele inovații în materie de design și tehnologie electronică. Puterea maximă livrată este de 74 CP, iar accelerația este incendiară. Motorul vine cuplat la o cutie cu 6 viteze și funcție Easy Shift care permite schimbarea vitezelor fără a folosi ambreiajul. Acest sistem utilizează doi senzori.

Jantele negre, cu spițe, de 17 inch sunt „încălțate” cu anvelope Continental ContiAttack Supermoto 120/70 și 160/60 pe față și pe spate, asigurând o manevrabilitate extra ușoară și control de excepție la orice unghi de înclinare.

Citeste si aceasta stire:  Eficienta si siguranta in trafic cu masini inchiriate de calitate

Printr-o apăsare de buton, puterea motorului poate fi ajustată din mers. Riderul poate opta pentru unul din cele două moduri de pilotare. Modul 2, care asigură un răspuns mai agresiv la accelerație, are integrată funcția Supermoto ABS. Sistemul de control al tracțiunii monitorizează viteza roții spate și reacționează foarte rapid (milisecunde). Sistemul de frânare Brembo contribuie la o putere de stopare excelentă. Cea mai recentă tehnologie ABS de la Bosch garantează siguranță și încredere la pilotare.

image003

Husqvarna 701 Supermoto dispune de o caroserie gândită în cele mai mici detalii, cu o șa lungă care îmbunătățește prinderea în orice condiții. Designul este ergonomic pentru a asigura armonia între pilot și vehicul, ceea ce îi permite pilotului să fie în control deplin în toate condițiile de riding. Această motocicletă poate fi condusă și cu categoria A2, caz în care puterea va fi limitată la 30kW. 701 Supermoto este alegerea perfectă pentru riderii cu aspirații înalte, care caută să obțină agilitate și manevrabilitate incredibile în combinație cu ultimele inovații tehnologice.

Citeste si aceasta stire:  Iata noua aplicatie de chestionare auto drpciv pe mobil

You may also read!

ISIS publica fotografii despre care afirma ca sunt ale atacatorilor de la Moscova

Gruparea Stat Islamic – ISIS – care a revendicat sangerosul atentat de la periferia Moscovei, a publicat o fotografie

Read More...

Printesa Kate face tratament pentru cancer

Dupa saptamani de speculatii privind disparitia printesei Kate din spatiul public, apar primele informatii oficiale: intr-un video emotionant, printesa

Read More...
pompa de caldura aer apa

Ce sunt pompele de căldură și cât de eficiente sunt în încălzirea și răcirea locuinței?

Pompele de căldură sunt soluții eficiente și sustenabile pentru confort termic și reprezintă o tehnologie inovatoare în domeniul încălzirii

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2024 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora. Termeni si conditii | Despre noi | Contact | office [@] newsin.ro