Încă două arestări în cazul celor 39 de chinezi morți în Anglia

In Stiri externe de ultima ora

Poliția britanică a efectuat alte două arestări în cazul celor 39 de chinezi descoperiți morți într-un camion frigorific într-o parcare la est de Londra, după ce la câteva ore de la macabra descoperire a fost reținut șoferul TIR-ului. Cei doi arestaţi vineri sunt un bărbat şi o femeie, amândoi în vârstă de 38 de ani. Ei au fost reţinuţi la Warrington, în nord-vestul Angliei. Şoferul camionului în care au fost găsiţi cei 39, un tânăr de 25 de ani din Irlanda de Nord, arestat de miercuri, a rămas deocamdată în custodia poliţiei, detectivii urmând să decidă mai târziu dacă să fie pus sub acuzare, eliberat sau menţinut în arest pentru interogatoriu.
Ambasada Chinei la Londra a indicat că a trimis o echipă la Essex, unde a fost descoperit camionul. Purtătoarea de cuvânt a Ministerului chinez de Externe Hua Chunying a menţionat în conferinţa de presă cotidiană că poliţia britanică nu a finalizat deocamdată verificarea identităţii victimelor.
“Sperăm ca partea britanică să poată confirma şi verifica identităţile victimelor cât mai curând posibil şi să-i pedepsească drastic pe criminalii implicaţi în acest caz”, a subliniat purtătoarea de cuvânt.Containerul în care și-au găsit moartea oamenii a fost transportat din Belgia în Marea Britanie cu un feriboat numit Clementine, potrivit CNN. Vasul aparține companiei Cobelfret Ferries și efectuează curse regulate între Zeebrugge, Belgia, și Purfleet, Marea Britanie. În aceste condiții, compania de feriboat este anchetată pentru a se afla cum de a fost posibil ca acel container să călătorească spre Marea Britanie cu 39 de oameni în interior.

Citeste si aceasta stire:  Incendiile din pădurea Amazonului declanșează o criză mondială

You may also read!

Comemorarea masacrului din Piața Tienanmen, interzisă în premieră în Hong Kong

Comemorarea anuală din Hong Kong a represiunii din Piaţa Tiananmen nu a fost autorizată de poliţie pentru prima dată

Read More...

Jurnalista Daphne Caruana Galizia, ucisă la comanda ministrului Economiei din Malta

Un fost ministru maltez i-a achitat 350.000 de euro unui ucigaş plătit acuzat de asasinarea fostei jurnaliste Daphne Caruana

Read More...

Ministrul francez al economiei il contrazice pe Ludovic Orban

Ministrul francez al economiei confirma ca proiectele de dezvoltare ale Renault in mai multe tari, intre care si Romania,

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2018 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora