Italienii vorbesc de un “aranjament” în meciul România-Franţa de la Euro U21

In Stiri din sport de ultima ora

Presa italiană face calcule peste calcule cu privire la şansele naţionalei azzure U21 de a se califica în semifinalele competiţiei pe care Italia o găzduieşte alături de San marino. Italia a terminat meciurile sale din grupă cu şase puncte şi a terminat pe locul doi, după Spania, care a prins locul câştigător din semifinale. Italia se mai poate califica de pe locul 2, însă totul depinde de meciul din această seară dintre România şi Franţa. “Echipa antrenorului Di Biagio trebuie să privească acum la confruntarea România-Franţa pentru a se califica de pe locul al doilea”, scrie prestigiosul cotidian sportiv italian Gazetta dello Sport.

Jurnalul sportiv italian subliniază că meciul pierdut de Italia în faţa Poloniei a complicat planurile de reuşită ale Italiei, dar că nu este totul pierdut. “Putem să mai sperăm, în pofida clasării pe locul doi în grupă”, scrie cotidianul de sport. Jurnaliştii italieni amintesc faptul că victoria Italiei cu 3-1 în faţa Belgiei, din ultimul meci din grupă a fost anulată, practic, de succesul clar cu 5-0 al Spaniei în faţa Poloniei. În momentul de faţă se cunosc două dintre cele 4 echipe calificate în semifinale, Spania şi Germania, celelalte două urmând a fi cunoscute în această seară, după meciul România-Franţa, de la ora 22, disputat la Cesena. Italia a încheiat grupa sa cu 6 puncte şi cu un golaveraj pozitiv de trei goluri (6 goluri înscrise, 3 primite). Danemarca a terminat a doua în grupa B, câştigată de Germania, cu 6 puncte, dar cu o diferenţă de golaveraj de doar 2 goluri, prin urmare este deja eliminată.

Citeste si aceasta stire:  Clasament WTA – Bianca Andreescu cu pasi mari spre Top 20

Potrivit calculelor italienilor, România-Franţa din această seară nu trebuie să se termine la egalitate, pentru că în urma unui astfel de rezultat, şi România şi Franţa se califică mai departe cu câte 7 puncte, în timp ce Italia rămâne să privească turneul la televizor. O victorie a României ar fi bună şi pentru italieni, indiferent de scor, pentru că Italia ar avea un golaveraj mai bun decât Franţa. În cazul în care bate Franţa, victoria acesteia trebuie să fie mai mare de 3 goluri, în caz contrat România fiind cea care merge mai departe pentru că are un golaveraj mai bun decât Italia.

You may also read!

ROM-3, al doilea satelit romanesc construit de elevi, a ajuns pe orbita si este operational

Racheta Falcon 9 a decolat de la baza Vandenberg a companiei SpaceX, dupa trei amanari succesive ale zborului. Capsula

Read More...

Corul Madrigal, turneu grandios in America, in cele mai faimoase catedrale si cladiri istorice americane

Timp de 10 zile, Corul National de Camera „Madrigal – Marin Constantin” s-a aflat in Statele Unite ale Americii

Read More...

Cum poti evita dependența de retelele sociale

Utilizatorii stau tot mai mult online. In randul copiilor, consumul de social media a ajuns la cote astronomice, comparativ

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2018 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora