Liviu Dragnea a început demersurile legale pentru ieșirea din închisoare

In Stiri de actualitate din Romania

Fostul președinte al PSD, Liviu Dragnea a fost adus azi dimineaţa de la Penitenciarul Rahova la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. El avea programat un proces în care solicita anularea condamnării de 3 ani şi 6 luni de închisoare, primită în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.
Liviu Dragnea a apărut în instanţă însoţit de mai mulţi gardieni, iar fostul președinte al Camerei Deputaților avea cătuşe la mâini. Nu a scăpat de cătușe, dar a renunțat la mustaţă.
Procesul s-a desfăşurat într-o sală unde în mod normal se judecă procese în materie civilă, fără a avea boxă a arestaţilor. Şedinţa de judecată a durat doar câteva minute, deoarece Dragnea le-a cerut magistraţilor amânarea procesului, pentru a-şi angaja un avocat.
Instanţa i-a admis cererea şi a fixat un alt termen de judecată pentru 10 decembrie.

You may also read!

Lanț de scandaluri de coruptie in clasa politica romaneasca

Cu doar cateva luni inainte de alegeri, PNL si PSD se confrunta cu scandaluri de coruptie care le zdruncina

Read More...

Zelenski are un rival redutabil si vrea sa scape de el: Valeri Zalujnîi

Zalujnîi este comandantul sef al armatei ucrainene si un critic al presedintelui Volodimir Zelenski. De asemenea, este un adversar

Read More...

Controale si amenzi la magazinele Selgros din toată țara

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a controlat intreg lanțul de 23 de magazine, din România, apartinând operatorului economic

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2018 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora