Mâna lungă a maleficei propagande comuniste a Chinei, dezvăluită. Ambițiile bolnave ale Partidului Comunist Chinez (partea 1)

In Stiri externe de ultima ora

Profesorii Clive Hamilton și Mareikene Ohlberg au expus în noua lor carte, ”Mâna ascunsă – Dezvăluiri despre cum Partidul Comunist Chinez remodelează lumea” modul în care propaganda Beijingului acționează pentru a destabiliza sistemul internațional în favoarea sa. ”Partidul Comunist Chinez este determinat să remodeleze imaginea lumii după dorința sa. Partidul nu este interesat în democrație. El vede doar o luptă ideologică crâncenă cu Occidentul și divizarea lumii în două tabere – a celor care pot fi cuceriți de către China fără mari probleme și inamicii pe față ai Beijingului, cei cu care puterea comunistă e gata de război. Deja, apreciază specialiștii, mai multe elite politice și de afaceri internaționale au fost deja atrase de partea Chinei. Altele se gândesc încă la oferta Diavolului”, scriu autorii.

Potrivit acestora, datorită enormei sale puteri economice și a operațiunilor de influență și spionaj acoperite prin diverse institute de cultură, China subminează în momentul de față instituțiile internaționale și țintește în mod agresiv corporații individuale și amenințând libertatea de exprimare pentru artiști și academicieni. În același timp, Occidentul și serviciile sale de securitate sunt din ce înce mai îngrijorate față de incursiunile în structurile de comunicații din partea regimului comunist de la Beijing. În special prin infiltrarea ”inocentei” companii ”particulare” de telecomunicații Huawei, care s-a dovedit că este o instituție controlată de către Partidul Comunist Chinez și este un factor de spionaj în favoarea comuniștilor. Autorii subliniază că Occidentul a ratat deja prea multe semnale de avertisment care alertau lumea cu privire la intențiile adevărate ale Chinei, iar acum este timpul ca întreaga comunitate internațională să se trezească.

Citeste si aceasta stire:  China și Rusia își intensifică acțiunile de spionaj în UE

(Va urma)

You may also read!

Kremlinul a stabilit care sunt țările ”neprietenoase” Rusiei

Guvernul de la Moscova a aprobat aşa-zisa lista "cu ţări neprietenoase", în care au fost incluse doar SUA şi

Read More...
3-motive-pentru-a-trimite-colete-in-pungi

3 motive pentru a trimite coletele in pungi si plicuri de curierat speciale

Atunci cand vrei sa trimiti un colet, cea mai buna varianta este aceea de a apela la solutii optimizate

Read More...

Fără mască în aer liber, din 15 mai

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că începând din 15 mai se elimină obligativitatea purtării măştii de protecţie în exterior,

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2018 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora