Mâna lungă a maleficei propagande comuniste a Chinei, dezvăluită. Ambițiile bolnave ale Partidului Comunist Chinez (partea 1)

In Stiri externe de ultima ora

Profesorii Clive Hamilton și Mareikene Ohlberg au expus în noua lor carte, ”Mâna ascunsă – Dezvăluiri despre cum Partidul Comunist Chinez remodelează lumea” modul în care propaganda Beijingului acționează pentru a destabiliza sistemul internațional în favoarea sa. ”Partidul Comunist Chinez este determinat să remodeleze imaginea lumii după dorința sa. Partidul nu este interesat în democrație. El vede doar o luptă ideologică crâncenă cu Occidentul și divizarea lumii în două tabere – a celor care pot fi cuceriți de către China fără mari probleme și inamicii pe față ai Beijingului, cei cu care puterea comunistă e gata de război. Deja, apreciază specialiștii, mai multe elite politice și de afaceri internaționale au fost deja atrase de partea Chinei. Altele se gândesc încă la oferta Diavolului”, scriu autorii.

Potrivit acestora, datorită enormei sale puteri economice și a operațiunilor de influență și spionaj acoperite prin diverse institute de cultură, China subminează în momentul de față instituțiile internaționale și țintește în mod agresiv corporații individuale și amenințând libertatea de exprimare pentru artiști și academicieni. În același timp, Occidentul și serviciile sale de securitate sunt din ce înce mai îngrijorate față de incursiunile în structurile de comunicații din partea regimului comunist de la Beijing. În special prin infiltrarea ”inocentei” companii ”particulare” de telecomunicații Huawei, care s-a dovedit că este o instituție controlată de către Partidul Comunist Chinez și este un factor de spionaj în favoarea comuniștilor. Autorii subliniază că Occidentul a ratat deja prea multe semnale de avertisment care alertau lumea cu privire la intențiile adevărate ale Chinei, iar acum este timpul ca întreaga comunitate internațională să se trezească.

Citeste si aceasta stire:  China și Elveția, gata să refacă un acord secret

(Va urma)

You may also read!

Noul Huawei Mate 40 Pro ar putea fi ultimul telefon al companiei chineze

Huawei a lansat pe 22 octombrie noul său telefon Mate 40, cel mai sofisticat al companiei controlate de puterea

Read More...

48 de sud-coreeni au murit dupa vaccinul antigripal

Autoritatile de la Seul afirma insa ca nu e nicio legatura intre decese si vaccin si ca programul va

Read More...

Presedintele Poloniei are COVID

Presedintele polonez, Andrzej Duda, in varsta de 48 de ani, a fost testat pozitiv la noul coronavirus. Administratia prezidentiala

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2018 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora