Manchester City a fost exclusă pentru doi ani din Liga Campionilor

In Stiri din sport de ultima ora

Campioana Angliei, Manchester City, a fost exclusă din Liga Campionilor pentru următorii doi ani, cu începere din ediția viitoare, printr-o decizie a UEFA. De asemenea, echipa engleză a fost amendată 30 de milioane de euro pentru încălcarea regulilor financiare ale organismului european. Potrivit presei britanice, severitatea deciziei forului european al fotbalului și mărimea amenzii dovedesc că Manchester City a încălcat în modul cel mai grav regulile financiare. Pe scurt, City a fost găsită vinovată că și-a umflat în mod fals veniturile din sponsorizări în momentul în care au depus actele pentru procesul de conformitate la UEFA. Probele au fost descoperite în urma unei investigații jurnalistice demarate de revista germană Der Spiegel în noiembrie 2018, revistă care a pusblicat documente secrete și schimburi de e-mailuri. Potrivit documentelor din presa germană, patronul lui City, Sheikh Mansour bin Zayed Al Nahyan din familia conducătoare din Abu Dhabi, finanța cea mai mare parte a acordului de sponsorizare anuală de 67,5 milioane de lire sterline de către compania aeriană Etihad. Dar, potrivit unui e-mail, doar 8 milioane de lire sterline din sponsorizări proveneau de la Etihad direct, în timp ce restul banilor veneau de la compania de vehicule a lui Mansour, Abu Dhabi United Group.
UEFA a introdus reguli financiare stricte în 2011 pentru a obliga marile cluburi să nu chelstuiască sume mari de bani pe salariile jucătorilor și să limiteze suma pe care patronii cluburilor o pot acoperi din pierderi. City a negat vehement că ar fi încălcat regulile și a acuzat revista Der Spiegel că ar fi folosit documente furate.

You may also read!

PSD-istii si PNL-istii dau inapoi si neaga faptul ca ar vrea sa puna mana pe Pilonul 2 pensii

Dupa scandalul declansat de zvonurile privind nationalizarea Pilonului 2 pensii, PSD si PNL se delimiteaza de amendamentul prin care

Read More...

Google implineste 25 de ani

Google, cel mai folosit motor de cautare din lume, implineste un sfert de secol ! Acum 25 de ani,

Read More...

Cele doua mici “mumii” ale unor presupuse fiinte non-umane au fost analizate de cercetatori

Ramasitele celor doua entitati, presupus non-umane, prezentate in parlamentul din Mexic, au fost analizate de cercetatori, iar concluzia este

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2018 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora