Messenger Rooms, serviciu Facebook pentru apeluri video de grup

In Stiri IT si tehnologie de ultima ora

Intrucat in ultima vreme cererea pentru continut video transmis live a fost tot mai mare, din cauza ca oamenii nu s-au mai putut vizita, Facebook a lansat Messenger Rooms, serviciu ce permite realizarea de apeluri video intre mai multe persoane.

Apelurile video Messenger Rooms pot fi facute  prin Messenger sau Facebook, iar cei care le initiaza pot invita pe oricine sa participe, chiar daca nu toti au cont de Facebook. Acest tip de apel video va fi disponibil in curand si pe Instagram Direct si WhatsApp.

Pot participa pana la 50 de persoane, simultan, iar apelul video de grup nu are limita in timp. Initiatorii il pot distribui pe Facebook, in categoriile Noutati, Grupuri sau Evenimente, astfel incat participantii cu cont de Facebook sa poata intra si ei. Apelul video nu este criptat, dar cei de la Facebook spun ca nu urmaresc si nu asculta absolut nimic.

“Cu ajutorul Messenger Rooms putem petrece mai mult timp cu prietenii, cu cei dragi si cu persoanele cu care avem interese comune. Creati o camera (room) din Messenger sau Facebook, si invitati pe oricine sa se alature apelului video, chiar si pe cei care nu au cont de Facebook. In curand, vor putea participa 50 de persoane, fara sa existe o limitare in timp” – precizeaza Facebook Inc, intr-un comunicat de presa.

Citeste si aceasta stire:  Cum alegi seiful potrivit pentru perete

Pe langa efectele deja existente pe  Messenger, Facebook introduce unele noi,  pentru a imbunatati experienta apelurilor video realizate pe Messenger de pe telefonul mobil. În plus, vom avea la dispozitie fundaluri la 360 de grade.

Monica

You may also read!

Lanț de scandaluri de coruptie in clasa politica romaneasca

Cu doar cateva luni inainte de alegeri, PNL si PSD se confrunta cu scandaluri de coruptie care le zdruncina

Read More...

Zelenski are un rival redutabil si vrea sa scape de el: Valeri Zalujnîi

Zalujnîi este comandantul sef al armatei ucrainene si un critic al presedintelui Volodimir Zelenski. De asemenea, este un adversar

Read More...

Controale si amenzi la magazinele Selgros din toată țara

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a controlat intreg lanțul de 23 de magazine, din România, apartinând operatorului economic

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2018 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora