Tren special pentru romancele care lucreaza in Austria

In Stiri de actualitate din Romania

Austriecii infiinteaza o cursa speciala, Timisoara-Viena, pentru a aduce romancele la lucru. E vorba in special de cele care au grija de batrani sau de persoane cu probleme.

Va fi o cursa saptamanala, de noapte, care va circula direct, fara ca trenul sa fie oprit si verificat la granita, de autoritatile ungare. Din motive de COVID-19, Ungaria a introdus restrictii de circulatie, acum mai bine de o luna, astfel ca tranzitarea teritoriulu sau nu este permisa si de aceea austriecii au venit cu ideea trenului direct Timisoara-Viena. In compartiment nu vor sta decat 4 persoane.

In Austria, 33.000 de persoane au nevoie de ingrijire permanenta, iar romancele sunt la mare cautare.

Karoline Edtstadler, ministrul austriac pentru afaceri europene a anuntat ca a negociat cu guvernele roman si maghiar si in primele zile din mai, trenul va aduce la lucru romance in Austria, iar pe cele blocate de pandemie in Austria, le va aduce acasa, sa-si vada familia. Prima cursa va fi pe 2 mai; vor pleca atunci 350 de romance. La sosirea la Viena li se face testul COVID-19 si stau in carantina, la un hotel, maximum 24 de ore, pana iese rezultatul testului COVID-19. Testele sunt platite de clienti, mai exact de agentiile prin care sosesc romancele.

Citeste si aceasta stire:  Dosarul care îl viza pe Frans Timmermans a fost clasat

Daca e nevoie, in functie de cerere, pot fi pana la trei trenuri pe saptamana.

Monica

You may also read!

Criza cerealelor : Ucraina face plangere impotriva Poloniei, Slovaciei si Ungariei

Guvernul ucrainean a depus plangere oficiala al Organizatia Mondiala a Comertului impotriva celor trei tari care au decis prelungirea

Read More...
Pretty brunette woman opens an adorable present with lights in background

Cadouri TOP de Craciun! Cum să-i faci fericiți fără să cheltui mult

Ți-ai făcut lista de cadouri pentru Crăciun? Cel mai bine este să te gândești din timp ce ai vrea

Read More...

Romania a informat NATO in legatura cu atacurile continue ale Rusiei in vecinatatea tarii noastre

Ambasadorul Romaniei la NATO, Dan Neculaescu, le-a prezentat aliatilor noi date privind atacurile rusesti asupra infrastructurii portuare din Ucraina,

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2018 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora