Tren special pentru romancele care lucreaza in Austria

In Stiri de actualitate din Romania

Austriecii infiinteaza o cursa speciala, Timisoara-Viena, pentru a aduce romancele la lucru. E vorba in special de cele care au grija de batrani sau de persoane cu probleme.

Va fi o cursa saptamanala, de noapte, care va circula direct, fara ca trenul sa fie oprit si verificat la granita, de autoritatile ungare. Din motive de COVID-19, Ungaria a introdus restrictii de circulatie, acum mai bine de o luna, astfel ca tranzitarea teritoriulu sau nu este permisa si de aceea austriecii au venit cu ideea trenului direct Timisoara-Viena. In compartiment nu vor sta decat 4 persoane.

In Austria, 33.000 de persoane au nevoie de ingrijire permanenta, iar romancele sunt la mare cautare.

Karoline Edtstadler, ministrul austriac pentru afaceri europene a anuntat ca a negociat cu guvernele roman si maghiar si in primele zile din mai, trenul va aduce la lucru romance in Austria, iar pe cele blocate de pandemie in Austria, le va aduce acasa, sa-si vada familia. Prima cursa va fi pe 2 mai; vor pleca atunci 350 de romance. La sosirea la Viena li se face testul COVID-19 si stau in carantina, la un hotel, maximum 24 de ore, pana iese rezultatul testului COVID-19. Testele sunt platite de clienti, mai exact de agentiile prin care sosesc romancele.

Citeste si aceasta stire:  Polonia si Ungaria interzic importurile de cereale si alimente din Ucraina

Daca e nevoie, in functie de cerere, pot fi pana la trei trenuri pe saptamana.

Monica

You may also read!

Lanț de scandaluri de coruptie in clasa politica romaneasca

Cu doar cateva luni inainte de alegeri, PNL si PSD se confrunta cu scandaluri de coruptie care le zdruncina

Read More...

Zelenski are un rival redutabil si vrea sa scape de el: Valeri Zalujnîi

Zalujnîi este comandantul sef al armatei ucrainene si un critic al presedintelui Volodimir Zelenski. De asemenea, este un adversar

Read More...

Controale si amenzi la magazinele Selgros din toată țara

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a controlat intreg lanțul de 23 de magazine, din România, apartinând operatorului economic

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2018 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora