Ministerul Justitiei amana interviul pentru selectia candidatilor la functia de procuror european din partea Romaniei

In Stiri de actualitate din Romania

Ministerul Justitiei de la Bucuresti a anuntat, miercuri, ca amana organizarea interviului pentru selectarea candidatilor pentru functia de procuror european din partea Romaniei.

“Va aducem la cunostinta faptul ca interviul programat pentru data de 22 martie pentru selectia candidatilor desemnati in numele Romaniei pentru functia de procuror european va fi reprogramat la o data ulterioara, ce urmeaza a fi anuntata pe pagina de internet a Ministerului Justitiei”, potrivit unui comunicat postat pe pagina de internet a Ministerului.

Ministerul Justitiei a anuntat pe 22 februarie ca a declansat procedura de selectie a candidatilor care au fost desemnati din partea Romaniei pentru postul de procuror european.

Potrivit Ministerului, un candidat din partea Romaniei pentru postul de procuror european trebuie sa fie cetatean roman, cu domiciliul in Romania, este procuror sau judecator cu o vechime de cel putin 15 ani, este procuror cu grad profesional de Parchet de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie sau judecator cu grad profesional de curte de apel, are experienta practica relevanta in sistemul judiciar romanesc, cunoaste la un nivel tehnic avansat limba engleza sau franceza. Comisia Ministerului Justitiei selecteaza trei candidati, care vor fi inclusi in lista cu trei candidaturi pe care ministrul justitiei o va inainta Consiliului Uniunii Europene.

Potrivit programarii initiale, interviul pentru selectarea unui candidat urma sa aiba loc in perioada 18-22 martie la sediul Ministerului Justitiei.

You may also read!

Raport MCV: România este criticată pentru reformele din Justiție

România este criticată în raportul MCV din acest an (Mecanismul de Cooperare și Verificare) pentru evoluţia situaţiei privind reforma

Read More...

Împăratul Japoniei a fost încoronat într-o ceremonie veche de 2.000 de ani

Împăratul Japoniei, Naruhito, a fost oficial încoronat suveran în cadrul unei ceremonii care are o vechime de aproape două

Read More...
newsin

Nou salariu minim obligatoriu in firme private

Companiile private ar urma sa fie obligate sa plateasca angajatilor un salariu minim mai mare decat in prezent. Un

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2018 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora