Misterul legat de printesa Kate se adanceste

In Stiri mondene de ultima ora

Sunt nenumarate comentarii legate de printesa Kate, operata in zona abdominala, in luna ianuarie. Kate, sotia mostenitorului tronului britanic, printul William, nu a mai aparut in public. Potrivit informatiilor oficiale, ea se recupereaza dupa interventia chirurgicala si isi va relua activitatea in preajma sarbatorilor de Paste.

Circula o multime de ipoteze privind soarta printesei. Unii spun ca ar fi fost operata de cancer in zona genitala – mai ales ca a stat in spital aproape doua saptamani. Palatul Buckingham e zgarcit in detalii. Nu a fost precizat motivul care a facut necesara operatia si, din cand in cand, pentru a calma spiritele, da un comunicat in care se spune ca printesa se simte bine si se recupereaza. Speculatiile sunt mai aprinse ca niciodata, dupa ce ministerul britanic al Apararii a șters un anunțul privind revenirea prințesei Kate. Potrivit anuntului initial, ea urma sa participe pe 8 iunie la ceremonia anuala Trooping the Colour. Insa, in mod inexplicabil, anuntul a fost sters. Ceea ce i-a facut pe multi sa creada ca, de fapt, printesa, in varsta de 42 de ani nu se simte bine si ca boala ei este/a fost mai grava decat s-a spus initial.

Citeste si aceasta stire:  “Ma simt eliberata” – Meghan face dezvaluiri despre viata la Palatul Buckingham

O fotografie controversata

Familia regala nu a difuzat nici macar o fotografie a printesei, in tot acest timp. TMZ, publicatie americana dedicata celebritatilor, sustine ca are prima fotografie a printesei, dupa operatie. Kate ar fi in masina, la volan e mama ei, probabil in drum de la scoala, unde lasasera copii. Insa fotografia pare un fals: e neclara, iar femeia din imagine nu seamana cu printesa. Presa britanica a refuzat sa publice fotografia, respectand dorinta de intimitate a familiei regale.

Discretie in cazul Kate, transparenta in privinta Regelui

Discretia din jurul suferintei lui Kate contrasteaza cu transparenta de care da dovada Palatul Buckingham in privinta lui Charles al III-lea. Regele sufera de cancer, s-a anuntat oficial, si urmeaza tratament specific. Nu s-a spus insa unde e localizat. Iar unele surse din presa britanica afirma ca ar fi vorba despre necrutățorul cancer de pancreas.

Monica

You may also read!

Inca mancam sanatos – cel putin asa arata o statistica europeana

Consumul de fructe si legume ecologice a devenit un concept la moda. Cu toate acestea, unele tari europene folosesc

Read More...

Duplicitatea americanilor: importa in continuare ingrasaminte din Rusia

Firmele cu specific agricol din Statele Unite continua sa importe cantitati uriase de ingrasaminte din Rusia, la mai bine

Read More...

Sute de studenti pro-palestinieni arestati in SUA

Campusurile universitare din Statele Unite au cazut in mainile studentilor sustinatori ai palestinienilor. Studentii vor ca universitatile sa renunte

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2024 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora. Termeni si conditii | Despre noi | Contact | office [@] newsin.ro