Motocicleta KTM 390 ADVENTURE ’21 – Partenerul ideal de călătorie

In Stiri auto de ultima ora
image001

După restricțiile de călătorie impuse de pandemie, cu toții avem o dorință mai mare de a ieși din casă și de a explora locuri nemaivăzute. Fie că vizitezi un oraș din România, fie că pleci într-o călătorie de mii de kilometrii, urcă-te pe șa și pornește într-o aventură alături de motocicleta ta. Indiferent dacă pornești la drum însoțit de alți motocicliști sau alegi să fii un lup singuratic, cu siguranță experiența trăită îți va rămâne inscripționată în memorie și mai ales în inimă.

La ce tip de motocicletă să apelezi

Companiile ce produc astfel de vehicule au studiat preferințele și cererile cumpărătorilor și au creat motocicletele de tip Travel Enduro, produse cu pasiune și inovație, dedicate pentru o aventură de neuitat. Un astfel de motor ce provine din această serie este cel fabricat de compania Australiană KTM, cu o vechime de aproape o sută de ani pe piață. Este vorba de 390 ADVENTURE ’21, model ce este pus la dispoziție de dealerii autorizați ATVRom Timisoara. Aceștia îți oferă posibilitatea de a plăti în rate, cât și de a selecta combinația de culori care ți se potrivește, având la dispoziție negru-orange sau alb-orange.

Citeste si aceasta stire:  Skoda recheama in service unele SUV-uri

De ce KTM 390 ADVENTURE ’21?

Putem spune că această motocicletă le are pe toate. Un design sporty, iubit de pasionații vehiculelor pe două roți, o configurație travel, apreciată de călători și caracteristici enduro, ce îți oferă șansa să explorezi și zonele off-road din locurile în care te aventurezi. Avantajul lui KMT 390 ADVENTURE ’21 vine din greutatea mică, de 158 de kg, aspect ce duce la un control mai ușor, chiar și pentru adepții noi ai vehiculelor pe două roți.

Caracteristici tehnice

KTM 390 ADVENTURE ’21 vine la pachet cu un motor de 1 cilindru, 4 timpi, 373cc, 43 de cai putere și o răcire cu lichid, iar cutia dispune de 6 viteze. Rezervorul are o capacitate de 14.5L, iar consumul de combustibil este de 3.37L/100Km, deci, vei reuși să parcurgi mai mult de 400 Km cu un singur plin.

image002

Ce permis ai nevoie pentru a conduce o motocicletă?

În cazul mopedelor, adică vehicule cu două sau trei roți care nu pot depăși o viteză de 45 km/h, va trebui ca după împlinirea vârstei de 16 ani să obții un permis de categoria AM. Pentru motociclete cu o putere maximă de 11Kw și cu un raport între putere și greutate de până în 0,1L Kw/Kg, vei avea nevoie de un permis categoria A1, ce poate fi obținut odată cu împlinirea vârstei de 16 ani, iar motocicletele ce dispun de o putere maximă de 35Kw și un raport putere/greutate de maxim 0,2 Kw/Kg, impun deținerea unui permis de categoria A2, dobândit după împlinirea vârstei de 18 ani. Pentru motocicletele cu sau fără ataș și triciclu cu motor cu o putere de mai mult de 15Kw, va fi necesar un permis de categoria A, valabil la 24 de ani împliniți, sau la 20 de ani în cazul persoanelor ce au o experiență de cel puțin 2 ani în a conduce motociclete aparținând categoriei A2.

Citeste si aceasta stire:  Prima mașină zburătoare a primit certificatul de zbor

You may also read!

Hackerii chinezi, sustinuti de guvernul de la Beijing, au “infestat” companii americane majore

Hackeri chinezi avand legaturi cu regimul de la Beijing “si-au facut culcus” in companii critice de infrastructura din SUA

Read More...

Israelul va raspunde Iranului cand si cum va considera necesar – ministrul de externe israelian

Benny Gantz, ministru de externe al Israelului si membru in cabinetul de razboi, a declarat ca statul evreu va

Read More...

O specie periculoasa de furnici invadeaza Franta

Tapinoma Magnum, o specie de furnica mediteraneana periculoasa, fiind rezistenta la insecticide, e tot mai prezenta in Franta.Aceasta specie

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2024 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora. Termeni si conditii | Despre noi | Contact | office [@] newsin.ro