Muzeul Farmaciei din Cluj, celebru in Occident datorita… elixirului dragostei

In Stiri din turism de ultima ora

Muzeul Farmaciei dezvăluie rețeta secretă a unei poțiuni magice de dragoste veche de 200 de ani, scrie L’Observatoire de L’Europe, intr-un articol consacrat de-acum celebrului obiectiv turistic din Cluj.

Muzeul Farmaciei din Cluj Napoca, România, ofera vizitatorilor sesiuni ghidate de preparare a unei poțiuni fermecate: elixirul dragostei – povesteste autorul articolului. Daca te simti lipsit de iubire, iar romantismul vibrant de odinioara a disparut din relatia ta, Muzeul Farmaciei din Cluj are solutia : elixirul dragostei. Aceste este recomandat si daca incerci sa seduci persoana speciala din viata ta.

“Un muzeu din Romania dezvaluie magia unui elixir de dragoste vechi de secole prin intermediul unor ateliere de lucru menite sa prepare potiunea perfecta. Iar partea cea mai buna este ca tot ce ai nevoie sunt patru ingrediente simple de uz casnic. Oh, si putin vin, bineinteles”  – se arata in articolul semnat de Jean Delaunaye, de la L’Observatoire de L’Europe.

In mod surprinzator – sau nu – rețeta acestui elixir magic, care dateaza de peste 200 de ani, este foarte simpl. E compusa doar din piper, ardei iute, cardamom si zahar. Se pisează aceste ingrediente impreună intr-un mojar, iar apoi se amesteca intr-un pahar mic de vin.

Citeste si aceasta stire:  Grecia: Veniturile din turism au crescut cu 51% în primul semestru din 2021, față de aceeași perioadă a anului trecut

La Muzeul Farmaciei din Cluj Napoca, vizitatorii nu numai ca au ocazia sa faca o calatorie in trecut, dar au și șansa de a se juca de-a elixirul in laboratoarele muzeului. “O sa fac asta acasa. Sunt curioasa sa vad daca sotul meu va aprecia gestul” – marturisea o turista din Franta.

Monica

 

You may also read!

Inca mancam sanatos – cel putin asa arata o statistica europeana

Consumul de fructe si legume ecologice a devenit un concept la moda. Cu toate acestea, unele tari europene folosesc

Read More...

Duplicitatea americanilor: importa in continuare ingrasaminte din Rusia

Firmele cu specific agricol din Statele Unite continua sa importe cantitati uriase de ingrasaminte din Rusia, la mai bine

Read More...

Sute de studenti pro-palestinieni arestati in SUA

Campusurile universitare din Statele Unite au cazut in mainile studentilor sustinatori ai palestinienilor. Studentii vor ca universitatile sa renunte

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2024 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora. Termeni si conditii | Despre noi | Contact | office [@] newsin.ro