Negocieri cu Iranul pentru a aduce muncitori in Romania

In Stiri de actualitate din Romania

Ministerul Muncii de la Teheran a anuntat ca au loc negocieri cu mai multe tari, intre care si Romania, pentru a trimite muncitori iranieni in aceste state. Este vorba despre Romania, Bulgaria, Coreea de Sud si Japonia. Numarul total este de 5000 de iranieni, dar deocamdata nu s-a stabilit exact cati, din cei 5000, vor fi trimisi in fiecare tara.
Informatia a fost publicata pe site-ul Mehr News Agency – agentie iraniana de presa.
Mohammad Akbarnia, director general in Ministerul Muncii al Republicii Islamice Iran, a pecizat ca autoritatile iraniene si cele din Romania, Bulgaria si Coreea de Sud au decis sa infiinteze comisii la nivel de experti, pentru a stabili mecanismele prin care muncitorii iranieni pot fi trimisi in aceste tari.
Pe langa Romania si Bulgaria, alte tari din Uniunea Europeana aflate in tratative pentru a aduce lucratori din Republica Islamica Iran sunt Germania si Croatia.

Monica

You may also read!

Afacerea secolului in lumea sportului: un miliardar de la Alibaba cumpara echipa Brooklyn Nets din NBA

Joseph Tsai, co-fondator al gigantului chinez de vanzari pe internet, Alibaba, avea deja 49 la suta din actiuni; de

Read More...

Dupa cel mai tragic sezon, noi reguli privind ascensiunile pe Everest

Autoritatile din Nepal au pregatit o noua lege, care limiteaza numarul alpinistilor amatori; sezonul trecut a fost cel mai

Read More...

Ciudata pictura cu Bill Clinton purtand rochie si pantofi rosii cu toc

In resedinta sa din Manhattan, pedofilul miliardar Jeffrey Epstein, bun prieten cu familia Clinton, avea o pictura bizara cu

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2018 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora