OMS ar putea impune carantina si pasapoartele de vaccinare in Romania

In Stiri de actualitate din Romania

La Geneva se discuta in aceste zile noul Tratat/Acord Pandemic; ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila, a participat la sesiunea de deschidere. Dar in afara unor generalitati, nu a dezvaluit presei punctele aflate in negociere. Drept este ca nici nu a fost intrebat.

Carantina, limitarea calatoriilor, pasapoartele de vaccinare, schimbarea obiectului de activitate al unor fabrici  si multe altele sunt printre prevederile propuse pentru noul Acord Pandemic, prin care Organizatia Mondiala a Sanatatii va deveni un fel de organism supranational, care dicteaza tuturor tarilor semnatare ce sa faca in caz de pandemie. Si OMS nu se sfieste sa ne anunte, in mod repetat, ca viitoarele pandemii vor fi mult mai grave si vor face mult mai multe victime decat COVID.

Inclusiv prestigioasa publicatie britanica The Telegraph atrage atentia ca „Organizatia Mondiala a Sanatatii poate obtine prerogative de a impune carantina in Marea Britanie. Membrii Parlamentului se tem ca puterile sporite pe care le-ar obtine OMS vor permite forului mondial sa impuna inchiderea granitelor si pasapoarte vaccinale”.

Doua procese paralele, acelasi rezultat

Citeste si aceasta stire: 

In paralel cu noul Tratat/Acord pandemic, negociat la Geneva, se discuta si despre schimbarea Regulamentului International Sanitar. Scopul este acelasi : teoretic, pregatirea omenirii pentru a face fata cu brio viitoarelor pandemii. Practic, daca vor fi aprobate propunerile controversate, OMS va putea dicta statelor semnatare ce masuri sa ia. Printre acestea, vaccinarea obligatorie (pasapoarte vaccinale) instituirea de carantine, inchiderea granitelor, obligarea unor unitati de productie sa-si schimbe profilul de activitate, pentru a fabrica articolele cerute de guvern in lupta impotriva pandemiei. Si lista e lunga. Sunt in total 300 de propuneri, iar unele sunt ridicole. Mai mult decat atat, directorul general OMS, care in prezent e Tedros Adhanom, poate declara starea de pandemie sau de urgenta de sanatate publica doar daca exista riscul unei pandemii, asadar inainte de a avea un tablou clar si complet al situatiei respective.

Toate noile reglementari vor fi supuse la vot anul viitor, dupa ce reprezentantii guvernelor din OMS se pun de acord asupra textului final.

Citeste si aceasta stire:  Prefectul de Harghita, demis de un urs

Ce comunica ministerul Sanatatii de la Bucuresti, mai bine zis ce NU comunica !

Un comunicat de presa fara nicio substanta ! Suntem anuntati, fara detalii despre adevaratele chestiuni discutate la Geneva, ca : „delegatia Romaniei, condusa de Prof. Univ. Dr. Alexandru Rafila participa la cea de-a 76-a Adunare Mondiala a Sănătății. Prof. Univ. Dr. Alexandru Rafila a avut intervenții în cadrul plenului și lucrărilor adunării, în care a apreciat eforturile remarcabile ale profesioniștilor din domeniul sănătății în timpul pandemiei, problemele principale cu care aceștia se confruntă și a susținut necesitatea adoptării de măsuri concrete la nivelul comunitatii internationale”.

Monica

You may also read!

Un eurodeputat german arunca bomba: fratele lui Ursula, afaceri la greu in Romania

Sub titlul „Scandal la Bruxelles? Afacerile ciudate ale fratelui doamnei Von der Leyen în România”, publicatia Atlantico face o

Read More...

Scoțienii i-au demolat pe romani la rugby: 84-0

Echipa de rugby a Romaniei a fost umilita in ultimul hal in partida cu Scotia, in meciul de la

Read More...

Totul despre ciuperci

Ciupercile sunt printre cele mai complexe alimente oferite de natura. Sunt bogate in multivitamine si proteine si au proprietati

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2018 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora