Pareri pro si contra despre creatina micronizata si cea monohidrata

In Stiri din sport de ultima ora
Pareri pro si contra despre creatina micronizata si cea monohidrata

Creatina este o substanta care este produsa de organismul uman, prin intermediul ficatului, dar care poate fi si sintetizata in mod artificial. Aceasta contribuie la cresterea masei musculare. De aceea, pe piata produselor din sferagym &fitenss exista o varietate foarte mare de suplimente pe baza de creatina.

Unul dintre aceste tipuri este si creatina monohidrata, cea mai pura forma a acestei substante, care este alipita unei molecule de apa. Din acest motiv, creatina monohidrata este si cel mai utilizat tip de creatina.

In schimb, creatina micronizata este obtinuta pe baza creatinei monohidrate. Cu alte cuvinte, creatina micronizata este un tip de creatina monohidrata, dar care este mult mai fina, avand granulele foarte mici. Acest aspect contribuie la o mai buna dizolvare la contactul cu lichide, precum si la o mai buna asimilare de catre organism, fara a fi afectat sau incarcat stomacul.

De obicei, persoanele care fac sport, indiferent ca sunt sportivi sau amatori de fitness, consuma suplimente pe baza de creatina pentru a-si imbunatati performantele si pentru a capata rapid volum in ceea ce priveste masa musculara. Unul dintre distribuitorii de astfel de produse, la nivel national, este KiwiGym, care detine un portofoliu variat de suplimente destinate sportivilor profesionisti si amatori.

Citeste si aceasta stire:  Bianca Andreescu a abandonat în optimi, la Miami

Care sunt parerile consumatorilor de suplimente pe baza de creatina?

In ceea ce priveste parerile celor care au folosit astfel de produse, este de mentionat faptul ca rezultatele difera de la un individ la altul, in functie de organismul fiecaruia. Cum fiecare individ este diferit, la fel sunt si efectele resimtite, motiv pentru care parerile oamenilor pot fi atat pro, cat si contra. Totusi, majoritate recenziilor suplimentelorpe baza de creatina monohidrata, cat si cele referitoare la creatina microzinata sunt pozitive, clientii observand efectele benefice in scurt timp.

De aceea, persoanele care intentioneaza sa apeleze la astfel de suplimente pentru a beneficia de imbunatatiri vizibile in urma exercitiilor fizice efectuate ar trebui sa tina cont de informatiile oferite de catre ceilalti utilizatori, dar sa ia in considerare si factorul personal. Avand in vedere ca nu exista efecte daunatoare date de consumul de creatina, toti cei care au nevoie de un boost pot folosi acest produs pentru a isi imbunatati performantele de la sala.

Citeste si aceasta stire:  Sorina Cirstea si Irina Begu - invinse in sferturile WTA de la Budapesta

You may also read!

Varianta Omicron va lua locul Delta; inca nu stim daca e bine sau rau

Savantii sud-africani implicati in secventierea noii variante a SARS-CoV-2, Omicron, sunt convinsi aproape suta la suta ca noua formula

Read More...

Messi castiga al 7-lea Balon de Aur

Fotbalistul argentinian Lionel Messi intra in cartea recordurilor fotbalistice. A castigat pentru a saptea oara Balonul e Aur. ''Acest premiu

Read More...

Doctorita care a identificat Omicron afirma ca simptomele difera fata de varianta Delta

Dr Angelique Coetzee, medic, presedinta Asociatiei Medicale din Africa de Sud, a fost primul doctor care a observat ca

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2018 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora