Partidul aflat la guvernare în Ungaria a fost eliminat din familia sa europeană

In Stiri externe de ultima ora
FIDESZ, formatiunea condusa de premierul Viktor Orban, aflata la putere in Ungaria, a fost suspendata din familia europeana din care facea parte – Partidul Popular Europan (PPE). Decizia de suspendare este pe termen nelimitat, a anuntat pe reteaua de socializare Twitter liderul PPE, Joseph Daul. Hotararea de suspendare pe termen nelimitat a fost stabilita in urma unui vot al delegatiilor din toate partidele care fac parte din Partidul Popular European, in cadrul unei reuniuni speciale desfasurate la Bruxelles. Suspendarea a avut loc dupa ce formatiunea premierului Viktor Orban a fost supusa mai multor masuri disciplinare din abuzurilor puterii de la Budapesta si a incalcarii principiilor statului de drept, potrivit agentiei Reuters.

“Suspendarea presupune: nu poate participa la nicio reuniune a partidului (PPE), nu are drept de vot; nu are drept de a propune cadidati pentru posturi”, a precizat Joseph Daul pe Twitter.

You may also read!

Afacerea secolului in lumea sportului: un miliardar de la Alibaba cumpara echipa Brooklyn Nets din NBA

Joseph Tsai, co-fondator al gigantului chinez de vanzari pe internet, Alibaba, avea deja 49 la suta din actiuni; de

Read More...

Dupa cel mai tragic sezon, noi reguli privind ascensiunile pe Everest

Autoritatile din Nepal au pregatit o noua lege, care limiteaza numarul alpinistilor amatori; sezonul trecut a fost cel mai

Read More...

Ciudata pictura cu Bill Clinton purtand rochie si pantofi rosii cu toc

In resedinta sa din Manhattan, pedofilul miliardar Jeffrey Epstein, bun prieten cu familia Clinton, avea o pictura bizara cu

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2018 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora