Partidul aflat la guvernare în Ungaria a fost eliminat din familia sa europeană

In Stiri externe de ultima ora
FIDESZ, formatiunea condusa de premierul Viktor Orban, aflata la putere in Ungaria, a fost suspendata din familia europeana din care facea parte – Partidul Popular Europan (PPE). Decizia de suspendare este pe termen nelimitat, a anuntat pe reteaua de socializare Twitter liderul PPE, Joseph Daul. Hotararea de suspendare pe termen nelimitat a fost stabilita in urma unui vot al delegatiilor din toate partidele care fac parte din Partidul Popular European, in cadrul unei reuniuni speciale desfasurate la Bruxelles. Suspendarea a avut loc dupa ce formatiunea premierului Viktor Orban a fost supusa mai multor masuri disciplinare din abuzurilor puterii de la Budapesta si a incalcarii principiilor statului de drept, potrivit agentiei Reuters.

“Suspendarea presupune: nu poate participa la nicio reuniune a partidului (PPE), nu are drept de vot; nu are drept de a propune cadidati pentru posturi”, a precizat Joseph Daul pe Twitter.

You may also read!

USR și-a desemnat candidatul la Primăria Capitalei

Nicuşor Dan a fost desemnat candidatul USR Bucureşti pentru Primăria Capitalei. "Prin votul delegaţilor, vot secret, a fost desemnat candidatul

Read More...

Ion Iliescu vorbește despre relațiile ruso-române într-un interviu pentru Itar-Tass

Fostul președinte Ion Iliescu este de părere că normalizarea relațiilor cu Rusia va ajuta România să rezolve problemele din

Read More...

Bank of China vine în România

Bank of China, cea de a patra instituţie bancară din lume, îşi va inaugura luni, 16 decembrie, sucursala din

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2018 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora