Partidul aflat la guvernare în Ungaria a fost eliminat din familia sa europeană

In Stiri externe de ultima ora
FIDESZ, formatiunea condusa de premierul Viktor Orban, aflata la putere in Ungaria, a fost suspendata din familia europeana din care facea parte – Partidul Popular Europan (PPE). Decizia de suspendare este pe termen nelimitat, a anuntat pe reteaua de socializare Twitter liderul PPE, Joseph Daul. Hotararea de suspendare pe termen nelimitat a fost stabilita in urma unui vot al delegatiilor din toate partidele care fac parte din Partidul Popular European, in cadrul unei reuniuni speciale desfasurate la Bruxelles. Suspendarea a avut loc dupa ce formatiunea premierului Viktor Orban a fost supusa mai multor masuri disciplinare din abuzurilor puterii de la Budapesta si a incalcarii principiilor statului de drept, potrivit agentiei Reuters.

“Suspendarea presupune: nu poate participa la nicio reuniune a partidului (PPE), nu are drept de vot; nu are drept de a propune cadidati pentru posturi”, a precizat Joseph Daul pe Twitter.

You may also read!

Criza cerealelor : Ucraina face plangere impotriva Poloniei, Slovaciei si Ungariei

Guvernul ucrainean a depus plangere oficiala al Organizatia Mondiala a Comertului impotriva celor trei tari care au decis prelungirea

Read More...
Pretty brunette woman opens an adorable present with lights in background

Cadouri TOP de Craciun! Cum să-i faci fericiți fără să cheltui mult

Ți-ai făcut lista de cadouri pentru Crăciun? Cel mai bine este să te gândești din timp ce ai vrea

Read More...

Romania a informat NATO in legatura cu atacurile continue ale Rusiei in vecinatatea tarii noastre

Ambasadorul Romaniei la NATO, Dan Neculaescu, le-a prezentat aliatilor noi date privind atacurile rusesti asupra infrastructurii portuare din Ucraina,

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2018 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora