Printesa Kate face tratament pentru cancer

In Stiri externe de ultima ora

Dupa saptamani de speculatii privind disparitia printesei Kate din spatiul public, apar primele informatii oficiale: intr-un video emotionant, printesa a marturisit ca face tratament preventiv, dupa ce, la operatia abdominala din luna ianuarie, analizele au aratat ca avea cancer.

Sotia printului William, mostenitorul tronului britanic, a inceput chimioterapia la sfarsitul lunii februarie. Nu se stie despre ce tip de cancer e vorba. Familia regala britanica a precizat ca nu va oferi alte detalii.

“In luna ianuarie am fost supusa unei interventii chirurgicale abdominale majore si in acel moment s-a crezut ca nu e vorba despre cancer. Operatia a avut succes, dar analizele de dupa au aratat ca fusese cancer. Echipa mea de medici mi-a recomandat sa urmez, preventiv, chimioterapie, iar acum ma aflu la inceputul acestui tratament. A fost, desigur, un soc urias, iar eu si cu William am facut tot posibilul sa facem fata acestei situatii  cu discretie, de dragul familiei. Va imaginati ca a fost nevoie de timp. Si a fost nevoie de timp sa le putem explica lui George, Charlotte si Louise intr-o maniera potrivita pentru ei si sa le dam asigurari ca voi fi bine. Asa cum le-am spus si lor, sunt bine. Cu fiecare zi, sunt mai intremata si ma concentrez pe ceea imi vindeca trupul, mintea si spiritul” – a marturisit printesa Kate. Clipul video are putin peste 2 minute si a fost filmat miercuri. A fost prezentat la 18, ora locala, de catre BBC. Fotografia care insoteste acest articol e captura din video-ul cu printesa Kate.

Citeste si aceasta stire:  Desi ucrainenii insista, Joe Biden nu vrea sa puna Rusiei eticheta de stat terorist

Eroare de comunicare?

Faptul ca pana acum, familia regala nu a spus absolut nimic despre printesa Kate, disparuta din spatiul public de la Craciun, este considerat de catre multi experti o eroare de comunicare. Tacerea nu a facut decat sa adanceasca misterul, iar publicarea unei fotografii modificate digital, pe 10 martie, a inmultit zvonurile privind soarta printesei. S-au scris si spus nenumarate teorii, de la faptul ca ar fi murit, pana la depresie din cauza presupuselor neintelegeri cu William, o operatie estetica nereusita si lista e foarte lunga.

You may also read!

Inca mancam sanatos – cel putin asa arata o statistica europeana

Consumul de fructe si legume ecologice a devenit un concept la moda. Cu toate acestea, unele tari europene folosesc

Read More...

Duplicitatea americanilor: importa in continuare ingrasaminte din Rusia

Firmele cu specific agricol din Statele Unite continua sa importe cantitati uriase de ingrasaminte din Rusia, la mai bine

Read More...

Sute de studenti pro-palestinieni arestati in SUA

Campusurile universitare din Statele Unite au cazut in mainile studentilor sustinatori ai palestinienilor. Studentii vor ca universitatile sa renunte

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2024 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora. Termeni si conditii | Despre noi | Contact | office [@] newsin.ro