Prințul Charles are coronavirus

In Stiri externe de ultima ora

Prinţul Charles, moştenitorul tronului britanic, a fost testat pozitiv pentru coronavirus, a anunţat biroul său de presă de la Clarence House. Prinţul Charles, fiul cel mare al reginei Elisabeta a II-a, are vârsta de 71 de ani.
“Prinţul de Wales a fost testat pozitiv cu noul coronavirus,” a precizat Clarence House într-un comunicat. “Prezintă simptome uşoare, starea sa de sănătate generală este bună şi a lucrat de acasă în ultimele zile, ca de obicei”.
“Ducesa de Cornwall a fost de asemenea testată, dar nu are virusul”, a mai precizat Clarence House. Prinţul Charles şi soţia sa, Camilla, se află în autoizolare la reşedinţa lor din Scoţia.
“Nu se poate stabili de la cine a luat virusul prinţul Charles, având în vedere numeroasele întâlniri pe care le-a avut pentru a-şi duce la îndeplinire îndatoririle sale publice în ultimele săptămâni”, potrivit comunicatului citat.  Mark Prendergast, chitaristul trupei rock irlandeze Kodaline, a anunţat că a fost diagnosticat cu noul tip de coronavirus şi a dezvăluit că primele simptome ale bolii au apărut în timp ce se afla în locuinţa părinţilor săi, informează marţi PA.
Muzicianul a fost diagnosticat în urma unui test pozitiv şi crede că a contractat noul coronavirus în urmă cu două săptămâni, pe Aeroportul Heathrow din Londra.
“În urmă cu 10 zile, am început să am o tuse foarte seacă. Mă aflam în casa părinţilor mei. Era evident că era vorba despre un tip complet nou de tuse. Era extrem de uscată”, a declarat artistul irlandez pentru postul de radio RTE 2fm.
“Nu am tuşit niciodată în felul acela. Am intrat puţin în panică. M-am ridicat de pe canapea şi am plecat. După trei sau patru zile, am făcut o febră care a durat patru-cinci zile. În total, boala mea nu a fost atât de gravă cum se poate întâmpla în alte cazuri. Am fost destul de norocos”, a adăugat chitaristul.
Vorbind despre momentul în care a plecat din casa părinţilor săi, Mark Prendergast a spus: “Nu i-am îmbrăţişat. Doar m-am ridicat de pe canapea şi am plecat. M-am dus la mine acasă. A fost ca o gripă mai puternică. Nu ai energie. Dormi 12 ore în fiecare noapte”.
Mark Prendergast a dezvăluit că a luat paracetamol, care l-a ajutat să se simtă mai bine, şi a băut cinci litri de lichide în fiecare zi.
La un moment dat, după mai multe zile petrecute în casă, a dorit să iasă afară şi să facă jogging, dar, potrivit spuselor sale, “a fost o idee proastă”, întrucât artistul a avut apoi nevoie de “două ore de zăcut pe canapea” deoarece simţea “o apăsare în zona pieptului”.
“Nu l-am mai văzut pe tatăl meu de pe 12 martie. Nimeni din cercul meu de prieteni nu a prezentat simptome deocamdată. E un oribil joc al aşteptării, să vezi dacă oamenii din jurul tău se vor îmbolnăvi”, a adăugat artistul.

You may also read!

PSD-istii si PNL-istii dau inapoi si neaga faptul ca ar vrea sa puna mana pe Pilonul 2 pensii

Dupa scandalul declansat de zvonurile privind nationalizarea Pilonului 2 pensii, PSD si PNL se delimiteaza de amendamentul prin care

Read More...

Google implineste 25 de ani

Google, cel mai folosit motor de cautare din lume, implineste un sfert de secol ! Acum 25 de ani,

Read More...

Cele doua mici “mumii” ale unor presupuse fiinte non-umane au fost analizate de cercetatori

Ramasitele celor doua entitati, presupus non-umane, prezentate in parlamentul din Mexic, au fost analizate de cercetatori, iar concluzia este

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Daca esti interesat de promovare pe acest site sau doresti o campanie de advertoriale complexa, www.SeoPower.ro este solutia de care ai nevoie.

Mobile Sliding Menu

@ 2018 - Toate drepturile rezervate! - News In - Stiri de ultima ora